Работаем с 08:00 до 20:00
Каждый день. Без выходных! Звоните сейчас!
Гарбузовий крем-суп
                 

Гарбузовий крем-суп

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Гарбуз
  • Icon 4 порцій
  • Icon 15 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт гарбузового супу

Гарбузовий крем-суп — це ідеальна основа для швидкого та смачного обіду. Завдяки технології консервування в автоклаві, ви можете зберігати його тривалий час, не втрачаючи насиченості смаків та корисних властивостей інгредієнтів. Крем суп з гарбуза не лише смачна, але й надзвичайно корисна страва. Гарбуз, морква та імбир багаті на вітаміни А, С, Е, антиоксиданти та бета-каротин, що підтримують здоров'я шкіри, зору та імунітету. Такий суп це справжній вітамінний коктейль, який ідеально підходить для підтримки імунітету в холодний сезон.

Гарбузовий суп має поєднання гарбуза, моркви, цибулі та картоплі, які створюють м'яку основу. Імбир та часник додає пікантної гостроти./p>

Завдяки такій яскравій заготовці в банці готовий суп на обід ви отримаєте за лічені хвилини, просто закип’ятіть вміст банки в каструлі з додаванням вершків або кокосового молока. Вершки додадуть страві кремової текстури та ніжності./p>

Гарбузовий суп на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Гарбуз700гр
  • Морква200гр
  • Часник30гр
  • Цибуля150гр
  • Імбир80гр
  • Картопля150гр
  • Сіль
  • Вода1,5л
  • Білий перець
  • Соняшникова або гарбузова олія

Крок 1

Нарізаємо 200 г моркви маленькими кубиками, 150 г цибулі ріпчастої пів кільцями, 30 г часнику, 30 г імбиру та додаємо все в розігріту каструлю на вогонь.

Крок 2

Чистимо 700 г гарбуза та нарізаємо кубиками. Чистимо та нарізаємо картоплю.

Крок 3

Додаємо гарбуз та картоплю до овочів в каструлю. Помішуємо овочі та заливаємо 1-1,5 л води.

Крок 4

Додаємо білий перець, сіль. Накриваємо кришкою та тушимо 15-20 хвилин, готуємо поки овочі не стануть мʼякими.

Крок 5

Готовий крем-суп перебиваємо блендером до однорідної маси.

Крок 6

Готуємо баночки та розливаємо крем-суп.

Крок 7

Закриваємо баночки та відправляємо в автоклав. Готуємо суп в автоклаві при температурі 100 градусів 15 хвилин.

Крок 8

Дегустуємо гарбузовий крем-суп.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Суп з гарбуза чудово смакуватиме з хлібом чи грінками, також в готову страву можна додати соняшникове чи гарбузове насіння або шматочок масла. Гарбузовий суп пюре ідеально підходить для холодних осінніх або зимових вечорів, коли хочеться чогось затишного та зігріваючого. Основа для супу з гарбуза, законсервована в автоклаві, рішення для тих, хто любить домашню їжу, але цінує швидкість приготування.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.