Гарбузовий крем-суп
- Середній рівень
- Гарбуз
- 4 порцій
- 15 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт гарбузового супу
Гарбузовий крем-суп — це ідеальна основа для швидкого та смачного обіду. Завдяки технології консервування в автоклаві, ви можете зберігати його тривалий час, не втрачаючи насиченості смаків та корисних властивостей інгредієнтів. Крем суп з гарбуза не лише смачна, але й надзвичайно корисна страва. Гарбуз, морква та імбир багаті на вітаміни А, С, Е, антиоксиданти та бета-каротин, що підтримують здоров'я шкіри, зору та імунітету. Такий суп це справжній вітамінний коктейль, який ідеально підходить для підтримки імунітету в холодний сезон.
Гарбузовий суп має поєднання гарбуза, моркви, цибулі та картоплі, які створюють м'яку основу. Імбир та часник додає пікантної гостроти./p>
Завдяки такій яскравій заготовці в банці готовий суп на обід ви отримаєте за лічені хвилини, просто закип’ятіть вміст банки в каструлі з додаванням вершків або кокосового молока. Вершки додадуть страві кремової текстури та ніжності./p>
Гарбузовий суп на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Гарбуз700гр
- Морква200гр
- Часник30гр
- Цибуля150гр
- Імбир80гр
- Картопля150гр
- Сіль
- Вода1,5л
- Білий перець
- Соняшникова або гарбузова олія
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Суп з гарбуза чудово смакуватиме з хлібом чи грінками, також в готову страву можна додати соняшникове чи гарбузове насіння або шматочок масла. Гарбузовий суп пюре ідеально підходить для холодних осінніх або зимових вечорів, коли хочеться чогось затишного та зігріваючого. Основа для супу з гарбуза, законсервована в автоклаві, рішення для тих, хто любить домашню їжу, але цінує швидкість приготування.
21.10.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.