
Свинні реберця зі сливою та соусом барбекю

Середній рівень
Свинні реберця
4 порції
40 хв
.png)
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Реберця рецепт
Свинні реберця зі сливою та соусом барбекю в автоклаві– це поєднання ніжного м’яса, солодких фруктових ноток сливи та легкого копченого аромату соусу барбекю. Така тушонка в автоклаві – це не лише зручно, адже готова страва завжди під рукою, а й є витвором кулінарного мистецтва, що доповнить домашню колекцію консервованого м'яса.
Свинні реберця приготовані у власному соку з додаванням кетчупу та спецій, вбирають у себе всі аромати інгредієнтів. Чорний перець, сіль, морква та цибуля роблять страву особливо поживною. Свиняча тушонка в автоклаві має багатий і насичений смак ніжна текстура м’яса, що ідеально відходить від кісточки, гармонійно поєднується з карамелізованою сливою, створюючи неймовірний баланс солодкого, солоного та злегка пряного смаку.
М’ясна тушонка в автоклаві, приготована за рецептом від нашого шефа, стане доповненням до вашого повсякденного столу. Її можна подавати з картопляним пюре, овочами на грилі або іншими гарнірами. Якщо вас цікавлять консервовані м'ясні страви для подорожей, пікніків або запасів на зиму, найкращий варіант приготувати їх вдома використавши побутовий автоклав. Завдяки автоклавуванню, домашня м'ясна консерва зберігається довго та безпечно.
Технологія приготування в автоклаві дозволяє зберегти всі корисні властивості продуктів і забезпечити безпечну стерилізацію. Навіть через місяці зберігання ви відкриєте баночку і насолодитеся неперевершеним ароматом та смаком свинини в автоклаві.
Тушонка в автоклаві на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Свинні реберця 1,1кг
- Слива400грамів
- Чорний перець (свіжо перемелений)30грамів
- Цибуля150грамів
- Кетчуп80грамів
- Сіль
- Морква100грамів
- Вода70грамів
- Олія соняшникова
Крок 1
.png)
Крок 2
.png)
Крок 3
.png)
Крок 4
.png)
Крок 5
.png)
Крок 6
.png)
Крок 7
.png)
Крок 8
.png)
Крок 9
.png)
Крок 10
.png)
Крок 11
.png)
Крок 12
.png)
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Домашня тушонка з свинини стане вашою улюбленою стравою. Вона підходить як для швидкого обіду, так і для святкового столу. Якщо ви шукаєте нові ідеї для домашніх консервів, спробуйте цей рецепт свинячої тушонки в автоклаві, або перегляньте інші рецепти на нашому сайті чи YouTube каналі.
А як ви любите готувати свинні реберця Діліться вашими смачними ідеями для приготування м’яса в автоклаві в коментарях.
15.01.2025

Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.