-
Сертификат соответствия UA0.YT.050505-21Материал корпуса Пищевая нержавеющая сталь - Aisi 304Способ нагрева Электрический (универсальный)Минимальная загрузка От 1 баночки и больше
- In Stock
Want to quickly cool the autoclave and not wait for hours to open it? Choose models with a cooling system. Thanks to this technology, you will speed up the production process and ensure safe operation with the autoclave, as the cooling process minimizes the risk of injuries from high temperatures.
All autoclaves produced by us undergo pressure testing.
The first time autoclaves are tested immediately after welding work is completed. At this stage, the autoclave is checked under 3 atm pressure, which allows us to ensure the quality and tightness of all welded seams.
With an autoclave, you can cook a large variety of dishes that you may not have even thought of.
We will guide you on how to choose the right autoclave. We will break down the pros and cons of each model. We will select the best option based on your needs and budget.
Contact us. We respond to queries within 5-10 minutes during working hours.
According to statistics, in 95 out of 100 inquiries, we find and select the required product.
There are no questions about this product.
Общие сведения | |
Страна производитель | Украина, г. Черновцы |
Сертификат соответствия | UA0.YT.050505-21 |
Материал корпуса | Пищевая нержавеющая сталь - Aisi 304 |
Способ нагрева | Электрический (универсальный) |
Минимальная загрузка | От 1 баночки и больше |
Гарантия | 2 года |
Capacity: | |
0.5л | 95 шт. |
1л | 52 шт. |
2л | 18 шт. |
3л | 10 шт. |
Технические характеристики | |
Мощность | 3 кВт |
Напряжение сети | 220 Вт |
Высота | 78 см |
Высота в сборе | 89 см |
Диаметр | 50 см |
Вес | 30 кг |
Объем | 120 л |
Термометр | 150 С |
Рабочая температура | 110 С - 120 С |
Максимальная температура | 125 С |
Манометр | 6 аТм |
Рабочее давление | 3,5 аТм |
Максимальное рабочее давление | 6 аТм |
Толщина стенки | 2 мм |
Толщина днищ | по 2 мм |
Толщина фланца и крышки | по 6 мм |
Нагрев до рабочей температуры | 240 мин |