
Суп з фрикадельками та чечевицею в автоклаві
- Середній
- ⏱ 40 хв 110 градусів
Шукаєте перевірений рецепт м’ясної консервації? Спробуйте домашній паштет в автоклаві з свинини - це поживна, ароматна заготовку, яка не лише довго зберігається, а й стане смачним перекусом як вдома, так і в дорозі.
Це не просто м’ясний паштет у банках — це страва з характером. Завдяки поєднанню свинини, підчеревини, печінки, яєць і цибулі та використанні м’ясорубки для перекручування маси, паштет має ніжну текстуру та залишається ситним й багатим на смак.
Для приготування не використовуються жодні консервантів або загусники — лише натуральні інгредієнти, які після термообробки в автоклаві зберігають смак та поживність. Автоклавування дозволяє стерилізувати продукт при високих температурах, тож такий паштет з свинини в автоклаві абсолютно безпечний і може зберігатися до кількох.
Домашній паштет справжнє джерело білка, заліза, вітамінів групи B та мінералів. Завдяки печінці, продукт збагачений вітаміном А, а свинина надає ситності та енергії.
Такий м’ясний паштет в автоклаві зручний для:
Свинячий паштет в автоклаві можна подавати як холодною закускою, так до канапок або млинців. Він чудово поєднується з хрустким тостом, солоним огірочком або маринованою цибулею. Це чудовий варіант швидкого сніданку: відкрив баночку, намазав на хліб, додав свіжу зелень — і готово!
М'ясний паштет в банках 4 шт об’ємом 0,5 літр.
Приготування паштету в автоклаві — це не просто зручно, це ще й максимальна безпека. Завдяки стерилізації, м’ясний паштет в автоклаві зберігає усі свої поживні властивості, смак і консистенцію. Заготовити рекомендуємо відразу декілька банок, адже приготувавши такий паштет ви завжди матимете під рукою повноцінну страву. Поживну, натуральну, й в зручному форматі.
Зберігайте рецепти для автоклава і створюйте свою домашню колекцію смачної консервації!
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.