Риба в автоклаві
- Середній рівень
- Риба
- 5 порцій
- 30 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Риба в автоклаві - рецепт хека
Риба з овочами, приготована в автоклаві – це поєднання ніжної риби та соковитих овочів, що створює не лише відмінний смак, але і є дуже корисною стравою. Один з найпопулярніших рецептів - хек в автоклаві. Ця риба з делікатесним білим м'ясом чудово поєднується з овочами та томатною пастою. Консервована риба в автоклаві зберігає всі свої корисні властивості тривалий час, а головне є безпечною домашньою консервою. Риба в томаті в автоклаві необхідна у домашніх запасах, особливо в зимовий період, коли свіжі продукти можуть бути менш доступні, а у вас завжди буде під рукою готова до вживання рибна страва, яка не потребує довгого приготування. Хек в автоклаві - універсальний, його можна поєднувати в різними гарнірами. Але також риба в томаті смакує і як самостійна повноцінна страва, просто розігрійте та прикрасьте свіжою зеленню.
Рецепти приготування хеку в автоклаві можуть варіюватися, дозволяючи експериментувати з різними овочами та спеціями, але саме завдяки процесу автоклавуванню створюється гармонійна смакова композиція. Риба в автоклаві залишається ніжною і соковитою, томатний соус додає страві кислинку і легку солодкість, а овочі роблять її більш ситною і різноманітною.
Отже, консервація риби в автоклаві – це не тільки зручний спосіб зберігання, але й можливість смакувати корисною їжею за будь-яких умов.
Риба в автоклаві рецепт на 5 баночок об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Хек1кг
- Томатна паста90гр
- Лавровий лист150гр
- Цибуля300гр
- Морква300гр
- Сіль/Перець
- Цукор100мл
- Лимон1/2
- Вода250 мл
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Риба в автоклаві дозволяє зберегти всі корисні властивості риби та овочів, забезпечуючи вас і вашу родину смачними й поживними обідами.
17.07.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.