Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Грибний суп в автоклаві
                 

Грибний суп в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Легкий рівень
  • Icon Гриби
  • Icon 6 порцій
  • Icon 30 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Грибний суп рецепт

Грибний суп в автоклаві, або грибна юшка - це страва, яка вражає своїм ароматом та глибоким смаком лісових грибів. Завдяки поєднанню картоплі, моркви, цибулі, печериць та білих сушених грибів, теплий суп з реторт пакета зігріває та насичує в будь-яку погоду. Спеції та сіль доповнюють цю гармонію смаків, створюючи неповторну композицію.

Грибна юшка з печериць смакує як самостійна страва та поєднується з гарячими тостами, свіжим хлібом, канапками чи навіть м'ясними стравами. Консервований в автоклаві суп зберігає свою свіжість, аромат грибів та поживні властивості протягом тривалого часу. Консервація в автоклаві забезпечує надійне зберігання без потреби в холодильнику. Автоклавування це безпечний вибір для домашніх запасів та подорожей.

Переглядайте відео рецепт українською, якщо ви шукаєте рецепт смачного та корисного супу в автоклаві, ця юшка з білих грибів стане однією з улюблених супових страв довгого зберігання. Спробуйте рецепт і насолоджуйтесь стравами в автоклаві, які радують своїм смаком та користю.

Грибний суп на зиму на 5 реторт пакетів

Інгредієнти

  • Картопля500гр
  • Морква300гр
  • Цибуля70гр
  • Печериці200гр
  • Гриби білі сушені500гр
  • Сіль/Перець
  • Лавровий лист
  • Олія соняшникова

Крок 1

Нарізаємо моркву, цибулю та картоплю.

Крок 2

Чистимо та ріжемо гриби шампіньйони.

Крок 3

Розкриваємо та готуємо реторт пакети до наповнення.

Крок 4

Розкладаємо нарізані овочі та гриби в підготовлену тару.

Крок 5

Додаємо в реторт пакети сушені білі гриби.

Крок 6

Додаємо спеції: у кожен пакет по лавровому листочку, чорний та духмяний перець, олію та сіль.

Крок 7

Доливаємо у кожен пакет 450 грамів води.

Крок 8

Запаюємо реторт пакети за допомогою спеціального запаювача.

Крок 9

Завантажуємо реторт пакети в автоклав та консервуємо при температурі 110 градусів 30 хв.

Крок 10

Смакуємо смачною грибною юшкою та беремо її з собою в походи та поїздки.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Традиційний грибний суп, приготований в автоклаві - це можливість завжди мати під рукою готову і смачну страву для повноцінного обіду та перекусу. Грибна юшка в реторт пакеті - це рішення для тих, хто цінує зручність та тривале зберігання продуктів.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.