- Є в наявності
Призначений для цехів харчової промисловості та його головною функцією є швидке і якісне масування, перемішування і посол сировини, що переробляється в вакуумі.
Обробка м'ясної сировини шляхом масування в вакуумі зберігає якість і свіжість продукції за рахунок виключення кисню і знищення мікроорганізмів, що так само значно подовжує термін її зберігання.
Дана технологія дозволяє розм'якшити м'ясні волокна, не руйнуючи їх, що в підсумку дозволяє зробити якісне і швидке маринування або посол м'ясної сировини. Продукція після такої обробки набуває соковитість, виняткові смакові якості структуру волокон на зрізі, що робить продукт більш привабливим для споживача.
Немає питань про цей товар.
Загальні відомості | |
Країна виробник | |
Матеріал корпусу | |
Гарантія | |
Технічні характеристики | |
Вакуометр | |
Висота конструкції | |
Діаметр бака | |
Місткість | |
Напруга мережі | |
Потужність | |
Продуктивність вакуумного насосу | |
Швидкість обертання ємності | |
Вага | |
Об'єм | |
Робочий тиск | |
Максимальний робочий тиск | |
Товщина стінки | |
Товщина дна |
Немає відгуків про цей товар.
Оплачуйте замовлення при отриманні у відділенні «Нової пошти».
Оплата переказом на картку після підтвердження замовлення.
Миттєва оплата банківською карткою через захищений сервіс LiqPay.
Розстрочка через ПриватБанк — «Миттєва розстрочка».
Самовивіз і готівковий розрахунок у Чернівцях.
Готуємо рахунок-фактуру на юридичну особу чи ФОП.
Швидка доставка у будь-яке з 6000+ відділень по Україні.
Нова Пошта доставить ваше замовлення прямо до дверей.
Заберіть замовлення самостійно — район заводу «Кварц».