.webp)
Згущене молоко в автоклаві
- Середній
- ⏱ 25 хв 120 градусів
Курячий паштет з печінки, приготований в автоклаві, – це кулінарна насолода, яка поєднує ніжність курячої печінки та вершкового масла, соковитість моркви та цибулі, аромат свіжого тим'яну і мускатного горіха, пікантність червоного вина і бекону. Цей паштет сподобається найвибагливішим гурманам, він має легку текстуру, яка просто тане в роті.
Паштет з курячої печінки чудова закуска та доповнення до основних страв. Намажте його на свіжий хліб або грінки, використовуйте як начинку для канапе або фаршированих яєць, додавайте до салатів. Завдяки своїй насиченій текстурі паштет з курячої печінки доповнить святковий стіл або буде смачним перекусом.
Завдяки автоклавуванню, паштет курячий довго зберігається. Тому рецепт паштету з печінки часто вибирають ті, хто прагне мати під рукою завжди готовий до вживання делікатес.
Чому варто приготувати паштет в автоклаві:
Завдяки автоклавуванню, паштет курячий довго зберігається. Тому рецепт паштету з печінки часто вибирають ті, хто прагне мати під рукою завжди готовий до вживання делікатес.
Паштет з печінки в автоклаві на 6 баночок об’ємом 0,5 літра.
Паштет з курячої печінки і м'яса – шедевр кулінарного мистецтва з неповторним пікантним смаком й ароматом.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.