Курячий паштет в автоклаві
- Складний рівень
- Паштет
- 6 порцій
- 30 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт паштету з курячої печінки
Курячий паштет з печінки, приготований в автоклаві, – це кулінарна насолода, яка поєднує ніжність курячої печінки та вершкового масла, соковитість моркви та цибулі, аромат свіжого тим'яну і мускатного горіха, пікантність червоного вина і бекону. Цей паштет сподобається найвибагливішим гурманам, він має легку текстуру, яка просто тане в роті.
Паштет з курячої печінки чудова закуска та доповнення до основних страв. Намажте його на свіжий хліб або грінки, використовуйте як начинку для канапе або фаршированих яєць, додавайте до салатів. Завдяки своїй насиченій текстурі паштет з курячої печінки доповнить святковий стіл або буде смачним перекусом.
Завдяки автоклавуванню, паштет курячий довго зберігається. Тому рецепт паштету з печінки часто вибирають ті, хто прагне мати під рукою завжди готовий до вживання делікатес.
Чому варто приготувати паштет в автоклаві:
- Контроль за складом та інгредієнтами. В домашньому паштеті немає консервантів, штучних добавок та інших шкідливих компонентів, які часто присутні в магазинних продуктах.
- Автоклавування гарантує безпечну переробку домашніх продуктів, знищуючи шкідливі мікроорганізми та бактерії завдяки високій температурі, це особливо важливо при приготуванні страв з м'яса та печінки. Продукти приготовані в автоклаві - безпечні для вживання і зберігання.
- Економія і практичність. Одночасно ви можете приготувати не одну, а відразу декілька баночок паштету. Об'єм залежить від розміру вашого автоклава. Приготування великої кількості паштету за один раз економить не тільки час, але й гроші. Приготування партії домашнього паштету, який завжди буде під рукою економічно вигідніше, ніж покупка готового продукту в магазині.
Завдяки автоклавуванню, паштет курячий довго зберігається. Тому рецепт паштету з печінки часто вибирають ті, хто прагне мати під рукою завжди готовий до вживання делікатес.
Паштет з печінки в автоклаві на 6 баночок об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Печінка куряча 2кг
- Морква500гр
- Цибуля500гр
- Масло вершкове400гр
- Мускатний горіх1 пачка
- Сіль / Перець
- Вино червоне250мл
- Гвоздика та лавровий лист
- Яйця10шт
- Бекон200гр
- Олія соняшникова60 мл
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Крок 11
Крок 12
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Паштет з курячої печінки і м'яса – шедевр кулінарного мистецтва з неповторним пікантним смаком й ароматом.
19.04.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.