Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Гречана каша з м'ясом в реторт пакетах в автоклаві
                 

Гречана каша з м'ясом в автоклаві 

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Каша
  • Icon 5 порцій
  • Icon 30 хв
Гречана каша

Обладнання для каші в автоклаві:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Як приготувати кашу в автоклаві в реторт пакетах:

Як зробити кашу в автоклаві

Гречана каша в автоклаві - це смачна та поживна страва, багата на білок, клітковину, антиоксиданти та легко засвоюється. Підходить для поціновувачів домашньої кухні без змоги регулярно готувати свіжі страви. Завдяки спеціальній технології приготування каша в автоклаві набуває особливого аромату, зберігає всі корисні властивості інгредієнтів довгий час. Свиняча лопатка після автоклавування розпадається на волокна, стає ніжною та соковитою, прекрасно доповнює текстуру гречки з цибулею та морквою, роблячи страву насиченою та збалансованою.

Рецепти для автоклавів досить прості, але цікаві, а каша в реторт пакетах прекрасний приклад цього. Легкі та компактні, реторт пакети зручно брати з собою куди завгодно. Ідеально підходять для польових умов, походів, тривалих подорожей або просто як смачний запас на будь-який випадок.

Реторт пакети виготовлені з багатошарових металізованих матеріалів, безпечні для зберігання та приготування їжі та стійкі до розривів, головне дотримуватися рекомендацій та температурних режимів. Каша гречана в автоклаві поєднується з різними салатами, квашеними овочами та маринадами. Вона чудово смакує як гаряча основна страва. Завдяки збереженню каші в реторт пакеті її дуже просто розігрівати, можна просто опустити пакет на кілька хвилин в гарячу воду.

Рецепт каші в автоклаві на 5 реторт пакетів.

Інгредієнти для каші з м'ясом в автоклаві

  • Гречка500гр
  • Морква100гр
  • Цибуля200гр
  • Свиняча лопатка500гр
  • Соняшникова олія20гр
  • Сіль / Перець
  • Лавровий лист
  • Вода

Крок 1

Нарізаємо цибулю на дрібний кубик та обсмажуємо на соняшниковій олії.
Нарізаємо цибулю

Крок 2

Моркву нарізаємо дрібним кубиком та додаємо на пательню до цибулі.
Нарізаємо моркву

Крок 3

Обсмажуємо моркву з цибулею до готовності, додаємо сіль та перець та лавровий листок.
Обсмажуємо моркву з цибулею

Крок 4

Додаємо на пательню до овочів м'ясо свинини порізане на шматочки, готуємо 10 хвилин, не до повної готовності.
Додаємо свинину

Крок 5

Розкриваємо реторт пакети та готуємо їх до наповнення.
Готуємо ротор-пакети

Крок 6

Розкладаємо овочі з м'ясом в пакети, важливо верхню частину всередині пакету залишити чистою, щоб потім легко запаяти його.
Розкладаємо овочі та свинину в пакети

Крок 7

Додаємо в реторт пакети гречку по 100-15 грам.
Додаємо в реторт-пакети гречку

Крок 8

Доливаємо воду в співвідношенні 1:1.
Доливаємо воду

Крок 9

Запаюємо пакети за допомогою спеціального запаювача.
Запаюємо пакети

Крок 10

Завантажуємо реторт пакети в автоклав, гречка з м'ясом консервується:
  • Якщо термометр знаходиться у верхній частині емкости - 110 градусов 30 хвилин.
  • Якщо термометр знаходиться в останній частині ємності - 120 градусов 30 хвилин.
Відправляємо в автоклав

Крок 11

Смакуємо страву в будь-яких умовах, адже в реторт пакетах гарніри з м'ясом дуже добре зберігаються!
Смакуємо страву

Консервування каші разом з УТЕХО!

Гречка в автоклаві не лише корисна, але й дуже смачна та універсальна страва, яка стане чудовим доповненням до вашого раціону.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.

Питання у запайщику. Де взяти?