Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Домашній бургер з рваною яловичиною
                 

Домашній бургер з рваною яловичиною

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon М'ясо
  • Icon 2 порції
  • Icon 15 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт бургер з рваною яловичиною

Бургер з рваною яловичиною  поєднує в собі соковитість, пряність і хрустку свіжість. Такий бургер з українським колоритом відрізняється неповторним смаком, що задовольнить найвибагливіших гурманів та любителів ситних обідів. Секрет успіху ховається в ніжній, багатій на смак рваній яловичині, приготованій і законсервованій в автоклаві, яка є основним інгредієнтом страви.

Рвана яловичина в страві — справжня зірка. Завдяки приготуванню в автоклаві, м’ясо стає настільки ніжним, що тане в роті, зберігаючи при цьому всі свої соки та аромати. Додавання часнику надає м’ясу легкої пікантності, а американська гірчиця додає м'яку солодкувато-гостру ноту. Готуємо при температурі 110 градусів 40 хв.

Булочка бріош - є основою бургера, дуже повітряна та злегка солодка, підкреслює насичений смак яловичини, не відволікаючи увагу від основного інгредієнта. Свіжі овочі — салат Айсберг, помідори та огірки — додають хрусткості і свіжості, роблять страву легкою та збалансованою.

Український бургер ідеально підходить для вечірки з друзями чи сімейного обіду. Він гармонійно поєднується з картопляними скибочками, соусом BBQ або класичним майонезом. Доречі, рецепт соусу барбекю в автоклаві ви можете переглянути на нашому ютуб каналі, а як приготувати домашній майонез ми розповідаємо у цьому відео. 

Бургер з яловичиною на 2 порції

Інгредієнти

  • Яловичина (попередньо готуємо в автоклаві)2кг
  • Булочка бріош2 шт
  • Яйця1 шт
  • Часник3 шт
  • Цукор20гр
  • Олія200гр
  • Гірчиця американська100гр
  • Салат Айсберг свіжий
  • Помідор1шт
  • Огірок1шт
  • Перець чилі 1шт
  • Гірчиця французька
  • Сіль та перець

Крок 1

Розрізаємо та грилюємо булочки на соняшниковій олії.

Крок 2

Маринуємо огірочки: нарізаємо огірки на довгі смужки за допомогою овощечистки, додаємо олію, яблучний оцет, французьку гірчицю, дрібно нарізаний перець чилі, 2 зубчики часнику нарізані, сіль та цукор. Перемішуємо всі складники та залишаємо на кілька хвилин, щоб огірки замаринувалися для нашого бургера.

Крок 3

Листки салату айсберг миємо в холодній воді та розбираємо на листочки.

Крок 4

Цибулю та помідори нарізаємо кільцями.

Крок 5

Готуємо домашній майонез для бургера: в посудину вбиваємо 1 яйце, додаємо 30 грамів гірчиці, 1 зубчик часнику, трішки солі, трішки оцту та 150 грамів соняшникової олії. Всі складники майонезу перебиваємо блендером до однорідної маси та для смаку додаємо французької гірчиці.

Крок 6

Відкриваємо баночку яловичини, яку готували в автоклаві при температурі 110 градусів 40 хв і розриваємо її на волокна.

Крок 7

Низ булки мастимо домашнім майонезом.

Крок 8

Викладаємо овочі в такій послідовності: листя салату, цибуля, помідор, огірки та підсолюємо овочі.

Крок 9

На верх овочів викладаємо рвану яловичину та накриваємо зверху іншою половинкою булочки та куштуємо й насолоджуємося неймовірним смаком українського бургера!

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Бургер в домашніх умовах -  відмінний вибір для тих, хто шукає баланс між традиційною українською кухнею та сучасними кулінарними тенденціями. Завдяки консервації, м'яса в автоклаві, яловичина залишається безпечною для споживання протягом тривалого часу, дозволяючи заощаджувати час на приготуванні та насолоджуватися смаком домашнього фаст-фуду коли забажаєте. Домашній бургер з рваною яловичиною — це справжнє гастрономічне задоволення, з ідеальним смаком, що запам’ятається надовго. Він поєднує в собі поживні та корисні інгредієнти — від м’якого хліба, свіжих овочів до соковитої яловичини приготованої в автоклаві.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.