Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Фрикадельки в автоклаві
                 

Фрикадельки в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Баклажани
  • Icon 4 порцій
  • Icon 40 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт фрикадельки в автоклаві на зиму

Фрикадельки - це поживна, смачна та соковита м'ясна страва.  Мітболи в томатному соусі приготовані в автоклаві з яловичого та свиного фаршу надзвичайно ніжні та соковиті, а завдяки додаванню готового рису, ці м’ясні кульки ще й дуже ситні. Мелена зелена цибуля та ріпчаста цибуля надають фрикаделькам особливого аромату, а часник додає пікантність, з якою смак страви стає виразнішим.

Завдяки консервації в автоклаві, фрикадельки зберігають свою форму та смакові якості тривалий час. Томатний соус, яким заливається кожна порція фрикадельок, додає страві цікавий акцент. Помідори пелаті, що використовуються для приготування соусу, роблять його густим і насиченим, соус ніжно підкреслює смак м’ясних кульок, не перебираючи акцент на себе.  Такі м'ясні мітболи з рисом та томатами від нашого шефа є справжнім кулінарним задоволенням.

Фрикадельки в автоклаві - це не лише смачна їжа, але й можливість насолоджуватися ароматом домашньої кухні коли забажаєте.

Фрикадельки рецепт на 4 баночок об’ємом 1 літр.

Інгредієнти

  • Фарш яловичий800гр
  • Фарш свинний800гр
  • Готовий рис600гр
  • Зелена цибуля
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль
  • Чорний перець

Крок 1

Спочатку приготуємо соус на основі помідорів пелаті. Вливаємо 900 г томатного соку в каструлю (по 300 г на кожну баночку). Додаємо цукру 30-35 г, сіль, орегано, сухий базилік, та оливкову олію. Соус ставимо на плиту, щоб закипʼятився та проварився. Додаємо чорний перець.

Крок 2

Готуємо основу для фрикадельок. Змішуємо фарш яловичий та свиний, додаємо 600 г готового рису, часник та цибулю ріпчасту посмаку (мілко нарізати або натерти).

Крок 3

Додаємо спеції: чорний перець, сіль. Гарно перемішуємо.

Крок 4

Формуємо кульки з фаршу для фрикадельок, по 30-40 г. Для більш зручного формування кульок візьміть водичку, щоб змочувати долоні.

Крок 5

Обсмажуємо фрикадельки та розкладаємо в баночки.

Крок 6

Заливаємо фрикадельки соусом, баночки наповнюємо не до кінця. Закриваємо баночки твіст-офф кришечками.

Крок 7

Відправляємо наповнені баночки в автоклав, та готуємо фрикадельки при температурі 110 градусів на 40 хвилин.

Крок 8

Відкриваємо та дегустуємо фрикадельки в томатному соусі.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Фрикадельки в автоклаві - це не лише смачна їжа, але й можливість насолоджуватися ароматом домашньої кухні коли забажаєте. 

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.