Фрикадельки в автоклаві
- Середній рівень
- Баклажани
- 4 порцій
- 40 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт фрикадельки в автоклаві на зиму
Фрикадельки - це поживна, смачна та соковита м'ясна страва. Мітболи в томатному соусі приготовані в автоклаві з яловичого та свиного фаршу надзвичайно ніжні та соковиті, а завдяки додаванню готового рису, ці м’ясні кульки ще й дуже ситні. Мелена зелена цибуля та ріпчаста цибуля надають фрикаделькам особливого аромату, а часник додає пікантність, з якою смак страви стає виразнішим.
Завдяки консервації в автоклаві, фрикадельки зберігають свою форму та смакові якості тривалий час. Томатний соус, яким заливається кожна порція фрикадельок, додає страві цікавий акцент. Помідори пелаті, що використовуються для приготування соусу, роблять його густим і насиченим, соус ніжно підкреслює смак м’ясних кульок, не перебираючи акцент на себе. Такі м'ясні мітболи з рисом та томатами від нашого шефа є справжнім кулінарним задоволенням.
Фрикадельки в автоклаві - це не лише смачна їжа, але й можливість насолоджуватися ароматом домашньої кухні коли забажаєте.
Фрикадельки рецепт на 4 баночок об’ємом 1 літр.
Інгредієнти
- Фарш яловичий800гр
- Фарш свинний800гр
- Готовий рис600гр
- Зелена цибуля
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Чорний перець
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Фрикадельки в автоклаві - це не лише смачна їжа, але й можливість насолоджуватися ароматом домашньої кухні коли забажаєте.
09.10.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.