
Риба хек з квасолею в автоклаві

Середній рівень
Риба хек
3 порцій
30 хв
.png)
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт консерви з риби в автоклаві
Риба хек з квасолею в автоклаві, – це гармонійне поєднання ніжного м'яса риби та багатого смаку овочів й бобових. Завдяки особливій технології приготування в автоклаві страва зберігає всі корисні властивості та неповторні аромати.
Риба в автоклаві рецепт має багато складників, але основним інгредієнтом цієї консерви є хек. Ця риба відома делікатним смаком та відсутністю надмірної жирності. В автоклаві текстура хека стає особливо м’якою, а смак – насиченим. Квасолею додає страві ситності та легкого бобового аромату. Морква та цибуля забезпечують солодкувато-пряний відтінок, а часник додає пікантності та балансує смак. Витончену ароматну композицію завершує лавровий лист, чорний перець і кріп.
Риба хек тушена з овочами може бути як самостійна страва, але також відмінно поєднується з гарнірами: картопляним пюре, розсипчастим рисом або гречкою. Консерва ідеально підходить як для швидкого обіду, так і для вишуканої вечері. Тушкована риба хек зручна в зберіганні, приготування в автоклаві та герметичне пакування дозволяє насолоджуватися цією смакотою будь-коли. Риба з квасолею зберігають свою структуру створюючи приємний контраст текстур протягом тривалого часу.
Рецепти хека на 3 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Риба хек 6 шт
- Морква1шт
- Часник2 зубчики
- Цибуля1/2шт
- Квасоля
- Сіль
- Соняшникова олія
- Лавровий листочок
- Перець чорний та горошком
- Цвіт кропу
Крок 1
.png)
Крок 2
.png)
Крок 3
.png)
Крок 4
.png)
Крок 5
.png)
Крок 6
.png)
Крок 7
.png)
Крок 8
.png)
Крок 9
.png)
Крок 10
.png)
Крок 11
.png)
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Спробуйте приготувати рибу хек з квасолею за рецептом від нашого шефа, щоб оцінити справжній смак та якість домашніх консервів!
20.12.2024

Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.