Консервовані огірки в автоклаві
- Легкий рівень
- Огірки
- 4 порції
- 10 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт Малосольних огірків
Консервовані огірки - це традиційна українська закуска, яка залишається популярною завдяки своїй простоті приготування та надзвичайному смаку. Приготовані в автоклаві, закручені огірки зберігають свій смак та аромат протягом тривалого часу.
Для приготування консервованих огірків знадобиться 2,4 кг свіжих огірків, які у поєднанні з перцем горошком, духмяним перцем, коріандром, часником та зеленню створюють неперевершений аромат і смак. Кріп, хрін та листя дубка додають до огірочків унікальні нотки. Кріп є традиційним для маринованих огірків, має природні антибактеріальні властивості, що допомагають зберегти огірки свіжими та хрусткими. Хрін створює легку пікантність та гостроту, а листя дуба містять таніни, які допомагають у консервації, забезпечуючи стійкість продукту, надають легкий терпкий аромат, що додає глибини загальному смаку маринованих огірків.
Мариновані огірки за цим рецептом чудово підходять до м'ясних страв, запеченої курки або свинини. Вони також є відмінною закускою до гарнірів, зокрема до вареної чи запеченої картоплі. Завдяки своїй хрусткій текстурі та насиченості, ці огірки стануть улюбленим доповненням до ваших трапез та перекусів.
Закрутка огірків на зиму на 4 баночки об’ємом 1 літр.
Інгредієнти
- Огірки2,4кг
- Зелень (кріп, хрін, листя дубка)
- Часник12-16 зубчиків
- Коріандр
- Перець духмяний
- Перець горошок
- Гвоздика
- Лавровий листочок
- Вода2 літри
- Оцет300мл
- Сіль200гр
- Цукор200гр
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Консервовані огірки – унікальна закуска, яку люблять усі! Використовуючи автоклав, будьте впевнені у високій якості та безпеці консервації. Спробуйте рецепт малосольних огірків від нашого шеф-кухаря і переконайтеся самі, як легко і швидко можна приготувати смачні та хрусткі огірки на зиму!
04.08.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.