.webp)
Згущене молоко в автоклаві
- Середній
- ⏱ 25 хв 120 градусів
Рецепт консервованої квасолі стане вашим улюбленим, адже спосіб приготування в автоклаві зберігає всі корисні властивості та смакові особливості інгредієнтів. Квасоля з м’ясом виходить надзвичайно ніжна та ароматна, утворюючи унікальне поєднання смаку домашньої страви.
Головний секрет рецепта квасолі з м’ясом полягає в правильному способі термообробки у автоклаві. Автоклавування забезпечує максимальний смаковий потенціал кожного інгредієнта і дозволяє зберігати його протягом тривалого часу.
Квасоля в автоклаві рецепт на 5-6 баночок об’ємом 0,5 літра.
Ось і все, насичений смак курячого м'яса в поєднанні з квасолею, овочами, ароматними спеціями та травами створюють неперевершений букет смаку та будуть відмінним доповненням до будь-якого гарніру та вашого столу. Такий рецепт квасолі в автоклаві зовсім не зрівняється з магазинною консервацією. Готується ця страва досить просто! Переглядайте відео й надихайтеся.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.