Угорське лечо на зиму
- Середній рівень
- Лечо
- 4 порції
- 15 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт лечо з перцю
Лечо з перцем — це насичена страва угорської кухні з ароматних овочів, що зберігає свіжий смак стиглих томатів та солодкого перцю. Завдяки приготуванню в автоклаві, перець зберігає свою ніжну текстуру, а помідори перетворюються на густий, кисло-солодкий соус із легкою пряністю від лаврового листа і перцю горошком. Оцет збалансовує страву та додає ледь відчутної кислинки.
Рецепт лечо з перцю підходить як гарнір до м’ясних та рибних страв, особливо до запеченого або смаженого м’яса. А також відмінно доповнить ваші страви з макаронів або рису, надаючи їм яскравого аромату і кольору. Угорське лечо смакує і як окрема закуска, яку можна подавати із хлібом або тостами або змішувати з крупами для отримання легкого та збалансованого обіду.
Завдяки консервації в автоклаві, угорське лечо зберігає насичений смак тривалий час, дозволяючи насолоджуватись літніми ароматами навіть у холодні місяці
Угорське лечо на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Томати1кг
- Перець мікс500гр
- Цукор50гр
- Цибуля
- Часник
- Сіль
- Перець горошком
- Лавровий лист
- Оцет60гр
- Олія соняшникова30 мл
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Лечо з перцю в томатному соусі зроблене в автоклаві, зберігає максимум вітамінів і корисних речовин, тож стане не лише смачним, а й поживним доповненням до вашого зимового раціону.
31.10.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.