Томатний соус Марінара в автоклаві
- Середній рівень
- Соус
- 4 порції
- 10 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт соусу Марінара
Томатний соус Марінара — це класичний італійський соус, який ідеально підходить для спагеті, піци, тефтель, котлет або будь-яких інших страв. Він має насичений смак стиглих помідорів, які чудово поєднуються з ароматом базиліку та орегано. Часник додає соусу пікантності, а перець чилі підкреслює його легкою гостротою. Завдяки поєднанню цукру, солі та перцю, цей соус має приємний баланс солодкості та солоності. Томатний соус від нашого шеф-кухара - універсальне доповнення до багатьох страв.
Томатний соус в домашніх умовах, приготований в автоклаві, зберігає всі корисні властивості помідорів, та неповторний смак та аромат на довгий час. Соус марінара — рішення для тих, хто хоче мати під рукою смачний домашній томатний соус, який можна використати у будь-який момент. Він стане чудовою основою для пасти, лазаньї або до піци. Використайте наш рецепт домашнього томатного соусу, та додайте своїм стравам справжнього італійського колориту.
Томатний соус до спагетті на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Помідори1,5кг
- Цукор 100гр
- Базилік сушений150гр
- Орегано сушений 100гр
- Часник6-8 шт
- Сіль / Перець
- Перець чилі1шт
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Крок 11
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Переглядайте рецепт томатний соус на зиму українською, надихайтеся на свої кулінарні шедеври та зберігайте літні смаки у банках на холодні дні. Соус Марінара в автоклаві — це не тільки смачно, але й зручно: готовий продукт завжди під рукою для швидкого приготування улюблених італійських страв.
12.09.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.