Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Томатний соус Марінара в автоклаві
                 

Томатний соус Марінара в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Соус
  • Icon 4 порції
  • Icon 10 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт соусу Марінара

Томатний соус Марінара  — це класичний італійський соус, який ідеально підходить для спагеті, піци, тефтель, котлет або будь-яких інших страв. Він має насичений смак стиглих помідорів, які чудово поєднуються з ароматом базиліку та орегано. Часник додає соусу пікантності, а перець чилі підкреслює його легкою гостротою. Завдяки поєднанню цукру, солі та перцю, цей соус має приємний баланс солодкості та солоності.  Томатний соус від нашого шеф-кухара - універсальне доповнення до багатьох страв.

Томатний соус в домашніх умовах, приготований в автоклаві,  зберігає всі корисні властивості помідорів, та неповторний смак та аромат на довгий час. Соус марінара — рішення для тих, хто хоче мати під рукою смачний домашній томатний соус, який можна використати у будь-який момент. Він стане чудовою основою для пасти, лазаньї або до піци.  Використайте наш рецепт домашнього томатного соусу, та додайте своїм стравам справжнього італійського колориту.

Томатний соус до спагетті на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Помідори1,5кг
  • Цукор 100гр
  • Базилік сушений150гр
  • Орегано сушений 100гр
  • Часник6-8 шт
  • Сіль / Перець
  • Перець чилі1шт

Крок 1

Миємо помідори та робимо надрізи на шкірочці для того, щоб підготувати помідори до бланшування.

Крок 2

Нагріваємо воду, і в окріп опускаємо попередньо підготовлені помідори. Триваємо в кип'ятку помідори 1 хв.

Крок 3

Зливаємо гарячу воду.

Крок 4

Перекладаємо помідори у миску з холодною водою (можна навіть додати лід), залишаємо помідори на зовсім трошки часу в холодній воді.

Крок 5

Обережно знімаємо шкірку зі всіх томатів, після бланшування це зробити дуже просто.

Крок 6

Наливаємо на пательню оливкову олію.

Крок 7

Нарізаємо кілька зубчиків часнику та додаємо на пательню.

Крок 8

Висипаємо очищенні томати на пательню до часнику і додаємо спеції: цукор, сіль, мелений чорний перець, орегано, базилік і дрібно нарізаний перець чилі. Всі інгредієнти гарно перемішуємо.

Крок 9

Наповнюємо баночки соусом та закриваємо кришкою.

Крок 10

Готуємо томатний соус на зиму при температурі 100 градусів 10 хвилин.

Крок 11

Дістаємо баночку готового соусу та додаємо до страв.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Переглядайте рецепт томатний соус на зиму українською, надихайтеся на свої кулінарні шедеври та зберігайте літні смаки у банках на холодні дні. Соус Марінара в автоклаві — це не тільки смачно, але й зручно: готовий продукт завжди під рукою для швидкого приготування улюблених італійських страв.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.