Джем з апельсинів
- Легкий рівень
- Джем
- 5 порції
- 15 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт джема з апельсинів
Апельсинове варення справжня насолода для любителів цитрусових десертів. Завдяки вдалому поєднанню соковитих апельсинів і мандаринів, з нотками імбиру та пікантністю кориці та гвоздики, цей джем має насичений та незабутній смак. Цедра апельсинів додає йому особливого аромату, вона насичує варення ефірними оліями й неперевершеним смаковим відтінком.
Варення з апельсинів рішення для любителів кулінарних експериментів. Воно доповнить чашку чорного чаю або кави, а також прикрасить будь-який сніданок. Спробуйте намазати апельсинове варення на свіжоспечені оладки або зробити з ним бутерброд – і ви отримаєте справжнє гастрономічне задоволення від цього ароматного десерту.
Перевага цього варення – його тривале та безпечне зберігання завдяки автоклавуванню. Ви зможете насолоджуватися смаком літа у будь-який час року, адже консервація в автоклаві зберігає смакові та харчові властивості продуктів на довгий час. Джем з апельсинів також можна використовувати для приготування домашнього лимонаду – просто додайте трохи джему до води зі свіжо м'ятою та льодом і освіжаючий напій готовий!
Апельсинове варення на зиму на 5 баночок об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Апельсини1,5кг
- Мандарини1,5кг
- Імбир100гр
- Цукор1кг
- Кориця
- Гвоздика
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Цей рецепт в автоклаві – справжня знахідка для тих, хто любить експериментувати на кухні та прагне зберегти літні аромати у своїх консервах.
18.07.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.