Гречана каша з м'ясом в автоклаві
- Середній рівень
- Каша
- 5 порцій
- 30 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Як зробити кашу в автоклаві
Гречана каша в автоклаві - це смачна та поживна страва, багата на білок, клітковину, антиоксиданти та легко засвоюється. Підходить для поціновувачів домашньої кухні без змоги регулярно готувати свіжі страви. Завдяки спеціальній технології приготування каша в автоклаві набуває особливого аромату, зберігає всі корисні властивості інгредієнтів довгий час. Свиняча лопатка після автоклавування розпадається на волокна, стає ніжною та соковитою, прекрасно доповнює текстуру гречки з цибулею та морквою, роблячи страву насиченою та збалансованою.
Рецепти для автоклавів досить прості, але цікаві, а каша в реторт пакетах прекрасний приклад цього. Легкі та компактні, реторт пакети зручно брати з собою куди завгодно. Ідеально підходять для польових умов, походів, тривалих подорожей або просто як смачний запас на будь-який випадок.
Реторт пакети виготовлені з багатошарових металізованих матеріалів, безпечні для зберігання та приготування їжі та стійкі до розривів, головне дотримуватися рекомендацій та температурних режимів. Каша гречана в автоклаві поєднується з різними салатами, квашеними овочами та маринадами. Вона чудово смакує як гаряча основна страва. Завдяки збереженню каші в реторт пакеті її дуже просто розігрівати, можна просто опустити пакет на кілька хвилин в гарячу воду.
Рецепт каші в автоклаві на 5 реторт пакетів.
Інгредієнти
- Гречка500гр
- Морква100гр
- Цибуля200гр
- Свиняча лопатка500гр
- Соняшникова олія20гр
- Сіль / Перець
- Лавровий лист
- Вода
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Крок 11
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Гречка в автоклаві не лише корисна, але й дуже смачна та універсальна страва, яка стане чудовим доповненням до вашого раціону.
23.07.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.