Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Гречана каша з м'ясом в реторт пакетах в автоклаві
                 

Гречана каша з м'ясом в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Каша
  • Icon 5 порцій
  • Icon 30 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Як зробити кашу в автоклаві

Гречана каша в автоклаві - це смачна та поживна страва, багата на білок, клітковину, антиоксиданти та легко засвоюється. Підходить для поціновувачів домашньої кухні без змоги регулярно готувати свіжі страви. Завдяки спеціальній технології приготування каша в автоклаві набуває особливого аромату, зберігає всі корисні властивості інгредієнтів довгий час. Свиняча лопатка після автоклавування розпадається на волокна, стає ніжною та соковитою, прекрасно доповнює текстуру гречки з цибулею та морквою, роблячи страву насиченою та збалансованою.

Рецепти для автоклавів досить прості, але цікаві, а каша в реторт пакетах прекрасний приклад цього. Легкі та компактні, реторт пакети зручно брати з собою куди завгодно. Ідеально підходять для польових умов, походів, тривалих подорожей або просто як смачний запас на будь-який випадок.

Реторт пакети виготовлені з багатошарових металізованих матеріалів, безпечні для зберігання та приготування їжі та стійкі до розривів, головне дотримуватися рекомендацій та температурних режимів. Каша гречана в автоклаві поєднується з різними салатами, квашеними овочами та маринадами. Вона чудово смакує як гаряча основна страва. Завдяки збереженню каші в реторт пакеті її дуже просто розігрівати, можна просто опустити пакет на кілька хвилин в гарячу воду.

Рецепт каші в автоклаві на 5 реторт пакетів.

Інгредієнти

  • Гречка500гр
  • Морква100гр
  • Цибуля200гр
  • Свиняча лопатка500гр
  • Соняшникова олія20гр
  • Сіль / Перець
  • Лавровий лист
  • Вода

Крок 1

Нарізаємо цибулю на дрібний кубик та обсмажуємо на соняшниковій олії.

Крок 2

Моркву нарізаємо дрібним кубиком та додаємо на пательню до цибулі.

Крок 3

Обсмажуємо моркву з цибулею до готовності, додаємо сіль та перець та лавровий листок.

Крок 4

Додаємо на пательню до овочів м'ясо свинини порізане на шматочки, готуємо 10 хвилин, не до повної готовності.

Крок 5

Розкриваємо реторт пакети та готуємо їх до наповнення.

Крок 6

Розкладаємо овочі з м'ясом в пакети, важливо верхню частину всередині пакету залишити чистою, щоб потім легко запаяти його.

Крок 7

Додаємо в реторт пакети гречку по 100-15 грам.

Крок 8

Доливаємо воду в співвідношенні 1:1.

Крок 9

Запаюємо пакети за допомогою спеціального запаювача.

Крок 10

Завантажуємо реторт пакети в автоклав, гречка з м'ясом консервується при температурі 110 градусів 30 хвилин.

Крок 11

Смакуємо страву в будь-яких умовах, адже в реторт пакетах гарніри з м'ясом дуже добре зберігаються!

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Гречка в автоклаві не лише корисна, але й дуже смачна та універсальна страва, яка стане чудовим доповненням до вашого раціону.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.

Питання у запайщику. Де взяти?