Квасоля з м'ясом в автоклаві
- Средній рівень
- Квасоля
- 5 порцій
- 35 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
РЕЦЕПТ КОНСЕРВОВАНОЇ КВАСОЛІ З М'ЯСОМ
Рецепт консервованої квасолі стане вашим улюбленим, адже спосіб приготування в автоклаві зберігає всі корисні властивості та смакові особливості інгредієнтів. Квасоля з м’ясом виходить надзвичайно ніжна та ароматна, утворюючи унікальне поєднання смаку домашньої страви.
Головний секрет рецепта квасолі з м’ясом полягає в правильному способі термообробки у автоклаві. Автоклавування забезпечує максимальний смаковий потенціал кожного інгредієнта і дозволяє зберігати його протягом тривалого часу.
Квасоля в автоклаві рецепт на 5-6 баночок об’ємом 0,5 літра.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Стегно куряче900гр
- Філе куряче900гр
- Лавровий лист5-6 листочків
- Перець мікс горошок5гр
- Квасоля біла200гр
- Сіль/Перець
- Цибуля червона150гр
- Цибуля ріпчаста150гр
- Тим'ян свіжий3-4 гілочки
- Олія соняшникова60 мл
- Морква150гр
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Крок 11
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Ось і все, насичений смак курячого м'яса в поєднанні з квасолею, овочами, ароматними спеціями та травами створюють неперевершений букет смаку та будуть відмінним доповненням до будь-якого гарніру та вашого столу. Такий рецепт квасолі в автоклаві зовсім не зрівняється з магазинною консервацією. Готується ця страва досить просто! Переглядайте відео й надихайтеся.
08.04.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.