Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Квасоля з м’ясом в автоклаві
                 

Квасоля з м'ясом в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Средній рівень
  • Icon Квасоля
  • Icon 5 порцій
  • Icon 35 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації у автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилизации в автоклаве) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклава твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклава твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації у автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНЫЙ 130мкм (для стерилизации в автоклаве) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклава твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклава твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

РЕЦЕПТ КОНСЕРВОВАНОЇ КВАСОЛІ З М'ЯСОМ

Рецепт консервованої квасолі стане вашим улюбленим, адже спосіб приготування в автоклаві зберігає всі корисні властивості та смакові особливості інгредієнтів. Квасоля з м’ясом виходить надзвичайно ніжна та ароматна, утворюючи унікальне поєднання смаку домашньої страви.

Головний секрет рецепта квасолі з м’ясом полягає в правильному способі термообробки у автоклаві. Автоклавування забезпечує максимальний смаковий потенціал кожного інгредієнта і дозволяє зберігати його протягом тривалого часу.

Квасоля в автоклаві рецепт на 5-6 баночок об’ємом 0,5 літра.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Стегно куряче900гр
  • Філе куряче900гр
  • Лавровий лист5-6 листочків
  • Перець мікс горошок5гр
  • Квасоля біла200гр
  • Сіль/Перець
  • Цибуля червона150гр
  • Цибуля ріпчаста150гр
  • Тим'ян свіжий3-4 гілочки
  • Олія соняшникова60 мл
  • Морква150гр

Крок 1

Попередньо замочуємо квасолю мінімум на 4 години.

Крок 2

Стегно куряче очищаємо від шкіри та кісток.

Крок 3

Чистимо овочі: моркву та цибулю. Овочі нарізаємо на довільні кубики 1 см на 1 см.

Крок 4

Обсмажуємо цибулю та моркву на соняшниковій олії до золотистої скоринки, відразу солимо та перчимо та додаємо гілочку тим’яну.

Крок 5

Філе та стегно ріжемо довільними шматками.

Крок 6

Змішуємо м’ясо з обсмаженими овочами, підсолюємо та додаємо суміш зі спецій.

Крок 7

На дно баночок викладаємо по 1 лавровому листку та перець горошком.

Крок 8

Викладаємо в баночки по черзі шари м’яса з овочами та шари з квасолею залишаючи до верху банки 2 см вільними.

Крок 9

Доливаємо по 70-80 грам води та закриваємо кришки. Ми рекомендуємо використовувати кришки твіст офф, адже для консервування з цими кришками не потрібно закачувати початковий тиск для приготування в автоклаві.

Крок 10

Готуємо квасолю з м’ясом в автоклаві при температурі 110 градусів 35 хвилин.

Крок 11

Чекаємо завершення приготування та відправляємо готову консервацію до повного охолодження та застигання в прохолодне місце.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Ось і все, насичений смак курячого м'яса в поєднанні з квасолею, овочами, ароматними спеціями та травами створюють неперевершений букет смаку та будуть відмінним доповненням до будь-якого гарніру та вашого столу. Такий рецепт квасолі в автоклаві зовсім не зрівняється з магазинною консервацією. Готується ця страва досить просто! Переглядайте відео й надихайтеся.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.

Дякую за рецепт