
Мариновані білі гриби

Середній рівень
Гриби
5 порцій
25 хв
.png)
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт мариновані гриби
Білі гриби- рецепти для автоклава, новий неймовірний рецепт від нашого шеф-кухаря, для поціновувачів осінніх лісових дарів. Страва, приготована в автоклаві, виходить смачною та пікантною, правильні пропорції інгредієнтів маринаду підкреслюють смак грибів, але не додають нудких оцтових ноток, навпаки все гармонійно балансує і створює неймовірні поєднання таких простих, на перший погляд, складників. Мариновані гриби мають ніжну текстуру, аромат лісу, легкий відтінок гвоздики та лаврового листа, а часничок додає цікаві гострі нотки, підкреслюючи природний смак грибів.
Мариновані білі гриби рецепт в автоклаві чудове рішення для збереження грибів на зиму, адже саме завдяки автоклаву консервовані гриби зберігають свою свіжість і поживні властивості тривалий час, роблячи їх окрасою столу аж до наступного грибного сезону. Вони підходять як закуска або гарнір до м'ясних, овочевих та рибних страв. Їх також можна додавати до салатів та пасти, або подавати як окрему закуску з цибулею та свіжою зеленню. Маючи універсальний смак, мариновані білі гриби поєднуються з найрізноманітнішими стравами, від звичайної картоплі до вишуканих делікатесів.
Гриби мариновані рецепт на 5 баночок об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Гриби білі1,7-2кг
- Гвоздика
- Часник
- Лавровий лист
- 1л води20гр
- Сіль
- Цукор30гр
- Оцет50гр
- Чорний та духмяний перець
Крок 1
.png)
Крок 2
.png)
Крок 3
.png)
Крок 4
.png)
Крок 5
.png)
Крок 6
.png)
Крок 7
.png)
Крок 8
.png)
Крок 9
.png)
Крок 10
.png)
Крок 11
.png)
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Гриби в автоклаві, мариновані на зиму, зберігають свої корисні та смакові властивості багато місяців. Законсервуйте баночку грибів восени та смакуйте посеред зими неймовірними лісовими дарами.
02.10.2024

Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.