Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Салат з буряка по-корейськи на зиму
                 

Салат з буряка по-корейськи на зиму

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Буряк
  • Icon 4 порції
  • Icon 10 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт салата з буряка

Буряк по-корейськи — це яскравий салат з законсервованих буряків, який смакуватиме для любителів гострих та насичених незвичних смаків. Салат з буряка по-корейськи чудово поєднує солодкість червоного буряка з пряними нотками коріандру, кмину, чорного перцю та часнику. Легку кислинку буряк в автоклаві отримує завдяки додаванню оцту, саме цей інгредієнт допомагає балансувати смак та надає маринованому буряку характерного аромату. 

Томатний соус в домашніх умовах, приготований в автоклаві,  зберігає всі корисні властивості помідорів, та неповторний смак та аромат на довгий час. Соус марінара — рішення для тих, хто хоче мати під рукою смачний домашній томатний соус, який можна використати у будь-який момент. Він стане чудовою основою для пасти, лазаньї або до піци.  Використайте наш рецепт домашнього томатного соусу, та додайте своїм стравам справжнього італійського колориту.

Маринований буряк на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Буряк2кг
  • Кмин20гр
  • Коріандр 20гр
  • Часник4-5 зубчиків
  • Цукор6 ложок
  • Сіль3 ложок
  • Перець
  • Оцет50гр
  • Олія соняшникова150-200 грамів

Крок 1

Чистимо 2 кг буряку та нарізаємо на дрібні смужки через слайсер - мандоліну, якщо такого пристосування немає, буряк можна нарізати на смужки ножем.

Крок 2

На гарячу пательню додаємо 20 грамів кмину, 20 грамів коріандру перемішуємо та розігріваємо спеції, щоб вони краще розкрили свої смаки.

Крок 3

До спецій вливаємо 150 грамів олії та вимикаємо пательню.

Крок 4

Натираємо часник (4-5 зубчиків) та додаємо його до буряка.

Крок 5

До буряка додаємо 6 ложок цукру, 3 ложки солі, 50 грамів оцту та чорний перець.

Крок 6

Вливаємо олію зі спеціями до буряку.

Крок 7

Переміщуємо всі інгредієнти разом.

Крок 8

Розкладаємо буряк по баночках та закриваємо їх.

Крок 9

Готуємо буряк на зиму при температурі 100 градусів 10 хв.

Крок 10

Куштуємо смачний та хрусткий салат з буряку як самостійну закуску або додаємо до інших страв.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Страви з червоного буряка не лише поживні, але й багаті на вітаміни та мікроелементи.  Буряк по-корейськи  буде доречний як на святковому столі, так і в повсякденному меню, надаючи вашій кухні екзотичних східних смаків та оригінальності.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.