Салат з буряка по-корейськи на зиму
- Середній рівень
- Буряк
- 4 порції
- 10 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт салата з буряка
Буряк по-корейськи — це яскравий салат з законсервованих буряків, який смакуватиме для любителів гострих та насичених незвичних смаків. Салат з буряка по-корейськи чудово поєднує солодкість червоного буряка з пряними нотками коріандру, кмину, чорного перцю та часнику. Легку кислинку буряк в автоклаві отримує завдяки додаванню оцту, саме цей інгредієнт допомагає балансувати смак та надає маринованому буряку характерного аромату.
Томатний соус в домашніх умовах, приготований в автоклаві, зберігає всі корисні властивості помідорів, та неповторний смак та аромат на довгий час. Соус марінара — рішення для тих, хто хоче мати під рукою смачний домашній томатний соус, який можна використати у будь-який момент. Він стане чудовою основою для пасти, лазаньї або до піци. Використайте наш рецепт домашнього томатного соусу, та додайте своїм стравам справжнього італійського колориту.
Маринований буряк на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Буряк2кг
- Кмин20гр
- Коріандр 20гр
- Часник4-5 зубчиків
- Цукор6 ложок
- Сіль3 ложок
- Перець
- Оцет50гр
- Олія соняшникова150-200 грамів
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Страви з червоного буряка не лише поживні, але й багаті на вітаміни та мікроелементи. Буряк по-корейськи буде доречний як на святковому столі, так і в повсякденному меню, надаючи вашій кухні екзотичних східних смаків та оригінальності.
12.09.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.