Домашня ковбаса
- Середній рівень
- М'ясо
- 2 порції
- 40 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Домашня ковбаса рецепт
Домашня ковбаса— це справжній традиційний делікатес, який не тільки радує насиченим смаком, але й дозволяє споживати натуральний продукт без штучних добавок. Завдяки приготуванню в автоклаві, ковбаса домашня зберігає довго унікальний смак і аромат в банках, для заготовки на зиму - ідеальний варіант.
Класична домашня ковбаса має насичений смак, де поєднуються два види м'яса: соковита свинина та ніжна яловичина. Спеції, такі як сіль, перець, цибуля та часник, надають ковбасі яскравих смаків та шарму, а лавровий лист створює ніжний аромат. Таке поєднання інгредієнтів підкреслює смак домашньої кухні. Кожен шматочок ковбаси наповнений смаками дитинства, які нікого не залишать байдужим.
Домашня ковбаса відмінно смакує зі звичайним хлібом. Її подають з різними соусами, наприклад гірчичним, томатним чи домашнім майонезом. Підкреслюючи традиційну українську кухню її можна виставити на стіл з квашеною капустою та огірками. Також ковбаса домашня стане смачним доповненням до запечених овочів, гарнірів або як закуска до святкового столу.
Рецепт ковбаси на 2 баночки об’ємом 1 літр.
Інгредієнти
- Фарш, свинина та яловичина
- Свинина оболонка
- Часник
- Цибуля
- Сіль
- лавровий лист
- Чорний перець та горошком
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Рецепт домашньої ковбаси зі свинини стане вашим улюбленим, оскільки ви зможете насолоджуватися справжнім смаком м'яса та відчувати домашній затишок сімейних традицій кожного разу, коли відкриватимете баночку з ароматною ковбасою.
29.10.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.