Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Рецепт консервованої кукурудзи з куркою в автоклаві
                 

Рецепт консервованої кукурудзи з куркою в автоклаві 

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • IconКукурудза
  • Icon 4 порції
  • Icon 15 хв
Кукурудза

Обладнання для консервації кукурудзи з куркою:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Відеорецепт консервованої кукурудзи з куркою:

Покроковий процес приготування

Кукурудза консервована з куркою в реторт-пакетах — це апетитна, повноцінна страва, що має чудовий смак і має тривале зберігання завдяки автоклаву. Солодка кукурудза відмінно поєднується з соковитим курячим філе, картоплею, помідором та морквою, створюючи збалансований обід із легкими нотками часнику та пікантністю куркуми, спеції підібрані так, що надають м'який, але виразний аромат. 

Консервована кукурудза в реторт пакетах ідеально підходить як ситний обід або вечеря: просто розігрійте вміст пакета — і гаряча страва готова до подачі. Кукурудза з куркою може бути самостійною стравою або основою для різноманітних рагу, супів або каш. Завдяки автоклавуванню страва зберігає всі корисні речовини й вітаміни, а реторт-пакет дозволяє зручно брати її з собою в подорожі чи тримати для випадків коли потрібно швидко приготувати їжу вдома.

Кукурудза на зиму на 4 реторт пакети.

Інгредієнти для консервованої кукурудзи з куркою

  • Картопля300гр
  • Морква300гр
  • Цибуля80-100гр
  • Помідор100гр
  • Кукурудза качан2шт
  • Куряче філе2шт
  • Сіль
  • Куркума
  • Перець
  • Часник
  • Олія соняшникова30 мл

Крок 1

300 г картоплі нарізаємо кубиками. Картоплю розділимо та покладемо в 4 підготовлені реторт-пакети.
Нарізаємо картоплю

Крок 2

300 г моркви нарізаємо таким самим розміром, як і картоплю. Розділяємо в рівній кількості по всіх пакетиках.
Нарізаємо моркву

Крок 3

80-100 г цибулі ріпчастої нарізаємо на маленькі шматочки та додаємо по 20 г в один реторт-пакет.
Нарізаємо цибулю

Крок 4

100 г помідорів нарізаємо кубиками та також розкладаємо в реторт-пакети.
Нарізаємо томати

Крок 5

2 шт качанів кукурудзи чистимо та обрізаємо зернини для нашого рагу. Одну кукурудзу ріжемо і залишаємо більші частинки для тих, хто любить погризти качани.
Відрізаємо зерна кукурудзи від качана

Крок 6

Додаємо кукурудзу до реторт-пакетів.
Додаємо кукурудзу до реторт-пакетів

Крок 7

2 шт курячого філе нарізаємо кубиками та додаємо до інших інгредієнтів в реторт-пакети. Розподіляємо так, щоб нам було зручно закрити пакети.
Нарізаємо куряче філе

Крок 8

2 зубчики часнику ріжемо та розкладаємо по пакетиках.
Нарізаємо часник

Крок 9

Додаємо спеції: перець, сіль, куркуму та олію.
Додаємо спеції

Крок 10

Запаюємо реторт-пакети за допомогою запаювальної машини. Завжди перевіряйте чи гарно запаяні пакети перед приготуванням.
Запаюємо реторт-пакети

Крок 11

Відправляємо реторт-пакети з куркою та овочами в автоклав. Готуємо при температурі 110 градусів 30 хвилин.
Вмикаємо автоклав

Крок 12

Дегустуємо нашу курочку з овочами та кукурудзою.
Дегустуємо нашу курочку з овочами та кукурудзою

Переваги консервованої кукурудзи з куркою

Консервована кукурудза з куркою та овочами сподобається любителям домашніх страв за свій натуральний склад і відмінний смак, а також стане чудовою альтернативою швидким перекусам, надаючи можливість завжди мати під рукою смачний та корисний обід.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.