Курка в соусі теріякі
- Середній рівень
- Курка
- 6 порцій
- 25 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт курка в соусі теріякі
Курка в соусі теріякі– це поєднання ніжного м’яса птиці і яскравих східних смаків. Рецепт азійської кухні адаптований під приготування в автоклаві. Така страва, завдяки автоклаву, зберігає свої смакові якості та аромати на тривалий час.
Основою страви є курячі крильця, які маринуються в соусі теріякі – особливій японській приправі, соус має солодко-кислі нотки та додає м’ясу карамельний відтінок. Імбир і часник надають страві легку гостроту, створюючи насичений смак. Після приготування в автоклаві, крильця поглинають аромат соусу, імбиру та часнику і стають особливо ніжними та соковитими.
Крильця в соусі теріякі чудово поєднуються з рисом, овочами на грилі або картопляним пюре. Страву можна взяти з собою в мандрівку або похід, адже приготована в реторт-пакеті вона не лише зберігає свою свіжіть без холодильника, але й не займає багато місця у рюкзаку. Просто відкрийте пакет, розігрійте вміст та насолоджуйтеся справжнім гастрономічним шедевром!
Рецепт курки в соусі теріякі на 6 реторт-пакетів.
Інгредієнти
- Курячі крильця 1,5кг
- Імбир
- Часник
- Соус Теріякі150гр
- Сіль
- Перець
- Олія соняшникова
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Курка з соусом теріякі особливість приготування від нашого шефа полягає в тому, що це класична азійська кухня, адаптована під автоклав, де крильця консервуються в реторт-пакетах для тривалого зберігання. Така технологія дозволяє зберігати страву надовго, не втрачаючи ароматів та текстури. Насолоджуйтеся смаком Сходу, просто відкривши пакет з курочкою в соусі теріякі. Це ідеальний варіант для обіду або вечері, який дозволить вам відчути азійські мотиви в кожній страві навіть через кілька місяців після приготування. Переглядайте відео та дізнавайтеся як приготувати цю страву в автоклаві.
21.10.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.