Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Курка в соусі теріякі
                 

Курка в соусі теріякі

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Курка
  • Icon 6 порцій
  • Icon 25 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт курка в соусі теріякі

Курка в соусі теріякі– це поєднання ніжного м’яса птиці і яскравих східних смаків. Рецепт азійської кухні адаптований під приготування в автоклаві. Така страва, завдяки автоклаву, зберігає свої смакові якості та аромати на тривалий час.

Основою страви є курячі крильця, які маринуються в соусі теріякі – особливій японській приправі, соус має солодко-кислі нотки та додає м’ясу карамельний відтінок. Імбир і часник надають страві легку гостроту, створюючи насичений смак. Після приготування в автоклаві, крильця поглинають аромат соусу, імбиру та часнику і стають особливо ніжними та соковитими.

Крильця в соусі теріякі чудово поєднуються з рисом, овочами на грилі або картопляним пюре. Страву можна взяти з собою в мандрівку або похід, адже приготована в реторт-пакеті вона не лише зберігає свою свіжіть без холодильника, але й не займає багато місця у рюкзаку. Просто відкрийте пакет, розігрійте вміст та насолоджуйтеся справжнім гастрономічним шедевром!

Рецепт курки в соусі теріякі на 6 реторт-пакетів.

Інгредієнти

  • Курячі крильця 1,5кг
  • Імбир
  • Часник
  • Соус Теріякі150гр
  • Сіль
  • Перець
  • Олія соняшникова

Крок 1

1,5 кг курячих крилець миємо та ріжемо на дві фаланги.

Крок 2

Замаринуємо крильця в мисочці, додавши олію, перець та сіль. Далі додаємо 150 г соусу теріякі.

Крок 3

Дрібненько нарізаємо імбир та часник. Додаємо до крилець.

Крок 4

Гарно перемішуємо всі інгредієнти та залишаємо маринуватися на декілька годин.

Крок 5

Приготуємо реторт-пакети. Кладемо по 8-10 шматочків в однин пакет. Заповнюємо на 80% відсотків.

Крок 6

Запаюємо реторт-пакети з крильцями. Нагріємо запайщик та натискаючи на ручку тримаємо пакет 3-4 секунди.

Крок 7

Закладаємо реторт-пакети в автоклав. Виставляємо температуру 110 градусів та залишаємо готуватися на 20-25 хвилин.

Крок 8

Дегустуємо готові крильця теріякі.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Курка з соусом теріякі особливість приготування від нашого шефа полягає в тому, що це класична азійська кухня, адаптована під автоклав, де крильця консервуються в реторт-пакетах для тривалого зберігання. Така технологія дозволяє зберігати страву надовго, не втрачаючи ароматів та текстури. Насолоджуйтеся смаком Сходу, просто відкривши пакет з курочкою в соусі теріякі. Це ідеальний варіант для обіду або вечері, який дозволить вам відчути азійські мотиви в кожній страві навіть через кілька місяців після приготування. Переглядайте відео та дізнавайтеся як приготувати цю страву в автоклаві.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.