.webp)
Згущене молоко в автоклаві
- Середній
- ⏱ 25 хв 120 градусів
Готуємо курочку в азійському стилі у кисло-солодкому соусі з ананасами в автоклаві UTEHO. Мінімум зусиль та ідеальна страва на обід чи вечерю готова. А смакує вона як у кращих ресторанах азійської кухні. Завдяки автоклаву така заготовка легко зберігається вдома в баночці, тож ви завжди матимете під рукою смачну їжу.
Багато хто знає класичний рецепт салату з курки та ананасів, але гаряча страва у кисло-солодкому соусі має ще більш насичений та вишуканий смак. Ананас у поєднанні з ніжним курячим м’ясом надає страві особливого аромату, а соус із кетчупу, оцту, цукру та чилі-пасти створює гармонійний баланс солодкості та гостроти. Поєднання інгредієнтів робить страву яскравою, апетитною та незвичайною. Крохмаль додає густини, а чилі-паста дарує пікантну гостроту, яка чудово врівноважується солодкістю ананаса.
Курка в автоклаві готується під високою температурою, що робить м’ясо не лише м’яким, соковитим і ароматним, а безпечним для тривалого зберігання. У домашніх умовах в автоклаві така страва виходить не гірше, ніж у ресторані.
Головне правильно підібрати режим:
Куряча тушонка в автоклаві рецепт на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Курка з ананасом в автоклаві - ця страва проста в приготуванні та має вишуканий смак. Ви отримаєте ніжне м’ясо, цікаву кисло-солодку підливу та аромат, від якого складно відмовитися. Така тушонка з курки стане справжнім фаворитом серед ваших домашніх заготовок.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.