.webp)
Згущене молоко в автоклаві
- Середній
- ⏱ 25 хв 120 градусів
Різдвяна кутя— традиційна українська страва, яка наповнена святковим настроєм та незабутнім смаком. Завдяки сучасним технологіям, її можна не лише приготувати на один вечір, а й законсервувати в автоклаві, що дозволяє зберігати її свіжість і користь на довгий час. Консервована кутя — це чудове рішення для тих, хто цінує час і прагне мати справжній смак Різдва у будь-який момент.
Рецепти куті мають велику різноманітність, наш варіант куті законсервованої в автоклаві це ідеальний вибір для тих, хто планує заздалегідь підготуватися до святкового столу та зберегти час у передсвятковій метушні. Вона також стане незамінною для мандрівників, адже її зручно взяти із собою в дорогу. Такий варіант куті буде цікавим для волонтерів та тих, хто готує страви для військових, адже страва не потребує особливих умов для зберігання, а військові зможуть насолоджуватися святковим смаком навіть далеко від дому.
Смак різдвяної куті збалансований та гармонійний. Основу страви складає соковита пшениця. Солодкі ноти кураги, родзинок, меду, чорносливу, халви та цукатів створюють багатогранність смакових відтінків. Волоський горіх додає легкого горіхового присмаку. Створюючи легкий пряний акцент, мак ідеально завершує цю композицію, а цедра надає куті свіжості та цитрусового аромату, що ідеально доповнює багатий смак страви. Окрім неймовірного святкового смаку поєднання такої кількості поживних та корисних інгредієнтів це ще справжня підтримка імунітету в холодну пору року.
Кутя українська рецепт на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Різдвяна кутя в автоклаві поєднує традиційність і зручність, даруючи вам можливість зберегти дух свят у кожній ложці. Навіть коли ви далеко від дому та рідних, кутя в банці, стане справжньою окрасою вашого столу та теплим нагадуванням про українські різдвяні традиції.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.