Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Квасоля з грибами в автоклаві в реторт-пакетах
                 

Квасоля з грибами в автоклаві в реторт-пакетах

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Квасоля
  • Icon 9 порцій
  • Icon 20 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт квасолі в автоклаві

Квасоля в автоклаві приготована з грибами та овочами в реторт-пакетах — смачний та поживний варіант для швидких перекусів. Гармонійний смак страви створює поєднання ніжної текстури квасолі та соковитих печериць. Додавання цибулі та часнику надає страві особливого характеру, підкреслюючи природні смаки основних інгредієнтів. А сіль і перець збалансовують всі компоненти, роблячи страву насиченою і довершеною.

Квасоля в автоклаві на зиму має особливу перевагу - довге зберігання без втрати смаку і корисних властивостей. Приготування в реторт-пакетах дозволяє брати таку консерву з собою в походи, та тривалі мандрівки, адже на відміну від скляної тари, реторт-пакети не додають зайвої ваги, та не потребують обережного ставлення. Квасоля залишається м'якою, але не розвареною, а гриби в автоклаві зберігають свою структуру і соковитість.

Ця страва є й відмінним гарніром до м'ясних страв або основою для вегетаріанського меню. Її можна подавати з хрустким хлібом або додавати до улюблених салатів, супів, борщу чи рагу. 

Квасоля в автоклаві на зиму на 9 реторт-пакетів.

Інгредієнти

  • Квасоля2кг
  • Печериці1кг
  • Цибуля500гр
  • Часник5 зубчиків
  • Сіль/Перець
  • Олія соняшникова

Крок 1

Попередньо замочуємо 2 кг квасолі на 1 добу.

Крок 2

Нарізаємо 500 грамів цибулі та відправляємо обсмажуватися на пательні.

Крок 3

Поки цибуля смажиться нарізаємо 1 кг печериць.

Крок 4

Обсмажуємо печериці разом з цибулею до золотистого кольору.

Крок 5

Нарізаємо 5 зубчиків часнику та додаємо до печериць та цибулі, а також додаємо сіль та перець.

Крок 6

Розкриваємо та готуємо реторт-пакети для наповнення.

Крок 7

Наповнюємо реторт-пакети квасолею.

Крок 8

Додаємо зверху обсмажені печериці з цибулею та часником.

Крок 9

Запаюємо пакети за допомогою запаювача.

Крок 10

Консервуємо квасолю з грибами в автоклаві при температурі 110 градусів 20 хвилин.

Крок 11

Насолоджуємося поживною стравою коли забажаємо.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Цей рецепт квасолі в автоклаві на зиму стане чудовою основою для ситного обіду чи вечері, адже всі інгредієнти ретельно зберігають свої поживні властивості та смакові якості.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.