Квасоля з грибами в автоклаві в реторт-пакетах
- Середній рівень
- Квасоля
- 9 порцій
- 20 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт квасолі в автоклаві
Квасоля в автоклаві приготована з грибами та овочами в реторт-пакетах — смачний та поживний варіант для швидких перекусів. Гармонійний смак страви створює поєднання ніжної текстури квасолі та соковитих печериць. Додавання цибулі та часнику надає страві особливого характеру, підкреслюючи природні смаки основних інгредієнтів. А сіль і перець збалансовують всі компоненти, роблячи страву насиченою і довершеною.
Квасоля в автоклаві на зиму має особливу перевагу - довге зберігання без втрати смаку і корисних властивостей. Приготування в реторт-пакетах дозволяє брати таку консерву з собою в походи, та тривалі мандрівки, адже на відміну від скляної тари, реторт-пакети не додають зайвої ваги, та не потребують обережного ставлення. Квасоля залишається м'якою, але не розвареною, а гриби в автоклаві зберігають свою структуру і соковитість.
Ця страва є й відмінним гарніром до м'ясних страв або основою для вегетаріанського меню. Її можна подавати з хрустким хлібом або додавати до улюблених салатів, супів, борщу чи рагу.
Квасоля в автоклаві на зиму на 9 реторт-пакетів.
Інгредієнти
- Квасоля2кг
- Печериці1кг
- Цибуля500гр
- Часник5 зубчиків
- Сіль/Перець
- Олія соняшникова
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Крок 11
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Цей рецепт квасолі в автоклаві на зиму стане чудовою основою для ситного обіду чи вечері, адже всі інгредієнти ретельно зберігають свої поживні властивості та смакові якості.
08.09.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.