Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Домашній соус Барбекю: рецепти для автоклава
                 

Домашній соус Барбекю: рецепти для автоклава

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Соус
  • Icon 5 порції
  • Icon 8 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Соус Барбекю рецепт

Соус барбекю, приготовлений в автоклаві, – унікальне поєднання смаків, що ідеально підходить до м'ясних страв, таких як реберця, курка на грилі або шашлик, також чудово поєднується з овочами на грилі та пастою. Цей рецепт поєднує в собі ніжну легку кислинку чорносливу, яка балансує з солодкістю меду та коричневого цукру, пікантність сухого часнику, насиченість розчинної кави та класичний смак кетчупу. Всі ці інгредієнти створюють гармонійний та багатогранний смак, який збагачує будь-яке барбекю.

Соус барбекю рецепт від шефа приготований в автоклаві - це гарантія якісної консервації продукту і безпечного зберігання соусу. Автоклавування дозволяє зберегти всі корисні властивості інгредієнтів.

Густа консистенція соусу дозволяє йому рівномірно покривати м'ясо або овочі, надаючи їм чудовий аромат, смак під час приготування та карамельне покриття. Цей соус барбекю на зиму можна використовувати як маринад або просто подавати як додатковий соус до готових страв. Його смакові якості та універсальність зроблять його незамінним елементом на вашій кухні, особливо під час літніх пікніків та барбекю.

Домашній соус Барбекю на зиму на 5 баночок об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Чорнослив1кг
  • Цукор коричневий200гр
  • Кетчуп500гр
  • Сухий часник20гр
  • Кава розчинна2стіки
  • Сіль / Перець
  • Мед100гр

Крок 1

Заливаємо чорнослив без кісточки кип'ятком і залишаємо на 10 хв.

Крок 2

Зціджуємо чорнослив та залишаємо злитий настій окропу він знадобитися для приготування.

Крок 3

Додаємо сухий часник 20 г.

Крок 4

Вливаємо каву та коричневий цукор.

Крок 5

Додаємо кетчуп та мед.

Крок 6

Збиваємо блендером та регулюємо консистенцію окропом з під чорносливу.

Крок 7

Солимо та перчимо на свій смак.

Крок 8

Заповнюємо банки соусом барбекю та розміщуємо в автоклаві, консервуємо 8 хв при температурі 100 градусів.

Крок 9

Дістаємо готовий соус і використовуємо його як смачне доповнення до барбекю, м'ясних чи рибних страв або пасти.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Обов'язково спробуйте цей рецепт і переконайтеся, що приготування в автоклаві – це зручно, швидко і дуже смачно. Ваші гості будуть у захваті від цього домашнього соусу барбекю!

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.