Соус Песто з черемші на зиму
- Легкий рівень
- Черемша
- 4 порції
- 10 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт Соус Песто
Соус Песто з черемші - неймовірно смачна та корисна альтернатива класичному Песто. Черемша - це перша зелень, насичена ароматом весни та свіжості відома своїми антиоксидантними властивостями. Поєднуючись з ніжністю волоського горіха (грецького), який додає кремової текстури, та пікантністю часнику соус з черемші має яскравий смак з приємною кислинкою, яку додає лимонний сік.
Як зробити соус песто на зиму? Все просто, законсервуйте його за допомогою автоклаву. Завдяки правильній стерилізації, соус зберігає свої корисні властивості та насичений смак протягом тривалого часу.
Соус песто рецепт з використанням дикого часнику ідеально підходить для заправки салатів та паст, як намазка на хліб, або доповнення до м'ясних чи рибних страв.
Песто на зиму з черемші на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Черемша2кг
- Грецький горіх200гр
- Часник5 зубчиків
- Цукор20гр
- Сіль30гр
- Лимон2шт
- Олія оливкова250мл
- Олія соняшникова500мл
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Водночас простий в приготуванні, але незвичний песто рецепт українською перевершить всі ваші очікування. Приготуйте кілька баночок соусу, додавайте його до своїх сніданків та обідів та перетворюйте звичні страви на справжні кулінарні шедеври.
20.08.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.