.webp)
Згущене молоко в автоклаві
- Середній
- ⏱ 25 хв 120 градусів
Узбецький плов в автоклаві – кулінарна знахідка для любителів східної кухні. Готуючи плов зі свинини або яловичини, дотримуючись нашого рецепта ви отримаєте неповторну страву, яка зберігає всю палітру ароматів і смаків традиційного узбецького плову. Завдяки автоклавуванню, плов виходить розсипчастим та соковитим, з насиченим ароматом спецій та кураги.М'ясо в цьому рецепті стає дуже м'яким, буквально тане у роті, а рис вбирає всі соки м'яса та спецій, тому кожна ложка готового плову не залишить вас байдужими. Узбецький плов рецепт – це поєднання солодкої моркви, пряного перцю та нотки гострого часнику, це все разом створює гармонійну й насичену страву.
Не всі знають як варити плов, а для приготування в автоклаві є свої особливості. Всі секрети відкриваємо у відеорецепті на ютуб каналі Утехо. До речі цей рецепт можна готувати як у банках, так і в реторт пакетах.
Плов можна подавати як самостійну їжу або в поєднанні з овочевими салатами та свіжою зеленню. Він чудово підійде для родинного обіду чи вечері з друзями. Завдяки автоклавуванню, плов довго і безпечно зберігається, що дозволяє приготувати його заздалегідь і насолоджуватися свіжим смаком страви протягом тривалого часу, брати його з собою у поїздки чи на природу.
Узбецький плов на зиму на 5 баночки об’ємом 0,5 літра.
Простий рецепт плову в автоклаві стане вашою улюбленою знахідкою для приготування справжнього узбецького смаколика, з усіма його традиційними смаками та ароматами, у зручному та швидкому варіанті завдяки автоклаву.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.