Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Сліпий тест тушонки: домашня з автоклава проти магазинної
                 

Сліпий тест тушонки: домашня з автоклава проти магазинної

  • Icon Порівняння тушонки
  • Icon Домашня проти магазинної

Товари для приготування тушонки:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Паровий клапан

Паровий клапан
600 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Затискачі для кришок СКО – комплект 10 шт.

Затискачі для кришок СКО – комплект 10 шт.
400 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Відео: сліпий тест

Тушонка в автоклаві проти магазинної

В чому різниця між магазинною та домашньою тушонкою? Щоб відповісти на це питання, ми провели сліпий тест: дві тарілки тушонки - одна з магазину, інша приготована в автоклаві UTEHO. І результати виявилися більш ніж показові.

Результати дегустації

У магазинної тушонки відразу відчувається жир, м’ясо жорсткіше й більш волокнисте. Смак стандартний і знайомий, але не дуже приємний. Домашня тушонка виявилась абсолютно іншою: м’яке м’ясо, яке розпадається на шматочки, відсутність зайвого жиру, аромат спецій і насичений м’ясний смак. Це був беззаперечний фаворит дегустації.

У чому головна різниця?

Склад тушонки
  • Магазинна: м'ясо, жир, стабілізатори, ароматизатори, консерванти.
  • Домашня: м’ясо, спеції, сіль. Лише натуральні інгредієнти без хімії.
Смак і текстура
  • Магазинна: щільна з товстим шаром жиру, м’ясо сухе й волокнисте.
  • Домашня: соковите м’ясо, яке легко відділяється і тане в роті.
Запах
  • Магазинна: різкий, з нотами хімічних добавок.
  • Домашня: натуральний аромат м’яса та спецій домашньої кухні.
Колір
  • Магазинна: рожевий відтінок м’яса, зверху - товстий шар жиру.
  • Домашня: насичений м’ясний колір, жиру менше, і він виглядає апетитно.
Термін зберігання. Обидва варіанти можуть зберігатися 2–3 роки. Але якщо магазинна тушонка тримається завдяки консервантам та Е-добавкам, то в домашній склад ви контролюєте самостійно, а завдяки стерилізації в автоклаві така консерва повністю безпечна!

Чому варто обрати домашню тушонку?

Переваги:
  • Якість м’яса під контролем. Ви самі обираєте, яке м’ясо використати: свинину, яловичину, курку чи навіть дичину.
  • Ніяких сюрпризів у складі. Домашня тушонка не містить «зайвих» інгредієнтів - лише м’ясо, спеції та сіль.
  • Економія. Ціна домашньої тушонки завжди нижча, ніж у готових банках з магазину, особливо якщо ви купуєте м’ясо оптом або вирощуєте тварин самостійно.
  • Універсальність. Домашня тушонка підходить і для швидкої вечері, і для походів, і як стратегічний запас у коморі.
  • Смак дитинства. Багато хто згадає, як у бабусиному погребі завжди стояли банки з домашньою тушонкою, і цей смак не зрівняти з фабричним.

Домашня тушонка перемогла в сліпому тесті

Домашня тушонка з автоклава UTEHO виграє за всіма критеріями: вона смачніша, корисніша й безпечніша. Це справжнє м’ясо, яке можна приготувати самостійно й бути впевненим у його якості.

Автоклав дозволяє робити заготовки, які нічим не поступаються фабричним за терміном зберігання, але значно перевершують їх за смаком і користю. Приготувати тушонку вдома — просто, вигідно і дуже смачно.

Наш канал на YouTube

Uteho

Не забудьте підписатися на наш канал, щоб не пропускати нові цікаві відео, отримувати корисні поради з автоклавування та дізнаватися цікаві рецепти для автоклава.