.webp)
Згущене молоко в автоклаві
- Середній
- ⏱ 25 хв 120 градусів
Курячий бульйон — це класика кулінарного мистецтва. Його використовують як основу для супів, соусів, рагу, а також п’ють у чистому вигляді при застуді та для зміцнення імунітету. Проте не кожен бульйон має той самий насичений смак і аромат. і як зробити цю страву дійсно особливою?
Ділимось рецептом, в якому розповімо, яким має бути ідеальний наваристий бульйон, чому саме бульйон з півня вважається найкращим та як використання автоклава допомагає отримати концентрований бульйон без зайвого клопоту.
Бульйон з курки буває різним: світлим і прозорим, густим і насиченим, а іноді навіть желеподібним завдяки великій кількості кісток. Проте якісний м’ясний бульйон має такі характеристики: наваристість, глибокий смак і аромат, прозорість. Хороший кістковий бульйон має приємний золотавий колір без зайвого осаду. А желейна консистенція після охолодження це ознака того, що концентрований бульйон містить достатньо колагену та корисних речовин з м'яса та кісток.
Відкривши баночку бульйону з курки, ви отримуєте універсальний інгредієнт для приготування різних страв: легкі супи, соуси на основі м’ясного бульйону, ризотто, каші, тушковані страви з овочами. Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт бульйону, варто спробувати бульйон з півня в автоклаві. Це справжня знахідка для тих, хто хоче отримати смачний курячий бульйон, не витрачаючи багато часу на приготування. Бульйон з півня вважається найсмачнішим, адже півняче м’ясо має більше природного жиру та насиченого смаку. Додавання моркви, цибулі, часнику, духмяного перцю та лаврового листа підсилює аромат страви.
Готувати смачний курячий бульйон можна різними способами: у каструлі на плиті, в мультиварці чи в скороварці. Однак сьогодні згадаємо про бульйон в банці та приготування в автоклаві. Чому варто спробувати приготування в автоклаві?
Бульйон курячий на 5 баночок об’ємом 0,5 літра.
Домашній бульйон — це не просто смачний напій чи основа для страв, а справжнє джерело користі для організму. Завдяки автоклаву, можна отримати концентрований бульйон з насиченим смаком та довгим терміном зберігання. Тому, якщо ви цінуєте якість, зручність і користь, спробуйте новий рецепт.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.