Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Кабачкова ікра на зиму простий рецепт
                 

Кабачкова ікра на зиму простий рецепт

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Кабачки
  • Icon 4 порції
  • Icon 15 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт кабачкової ікри класичний

Кабачкова ікра на зиму простий рецепт — це класична закуска, яка завоювала серця багатьох гурманів. Страва має насичений смак, і є універсальною, адже підходить для будь-яких гарнірів та трапез, це й робить її чудовим вибором для консервування на зиму. Завдяки поєднанню кабачків, томатів, моркви та цибулі, страва набуває гармонійної текстури та аромату.

Кабачкова ікра за рецептом від нашого шефа, збита блендером до кремової консистенції та законсервована в автоклаві надзвичайно ніжна та легка. Поєднання сезонних овочів та спецій створюють природний, збалансований смак. Часник, перець та коріандр додає пікантних нот, а приємну кислинку  надають страві томатна паста і лимонний сік.

Ікра з кабачків смакує як намазка на свіжий хліб або тости, підходить як гарнір до м'ясних і рибних страв або доповнення до пасти. Завдяки автоклавуванню вжиття можна втілити  найкращі рецепти з кабачків, та зберегти всі корисні властивості та смаки сезонних овочів.

Ікра з кабачків на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Кабачки2кг
  • Морква2шт
  • Помідори2шт
  • Томатна паста40гр
  • Цибуля2 шт
  • Сіль / Перець
  • Коріандр100мл
  • Олія соняшникова
  • Лимонний сік
  • Цукор

Крок 1

Нарізаємо моркву та цибулю довільними шматочками.

Крок 2

Підсмажуємо моркву та цибулю на олії в попередньо розігрітій каструлі.

Крок 3

Часник розтискаємо лезом ножа та додаємо смажитися до овочів.

Крок 4

Нарізаємо кабачки, якщо кабачки з жорсткою шкіркою, то їх краще почистити.

Крок 5

Обсмажуємо їх разом з іншими овочами на пательні 15-20 хв до розм'якшення.

Крок 6

Додаємо нарізані помідори, сіль, перець, мелений коріандр та 40 грамів томатної пасти, трішки цукру, води, гарно все перемішуємо та готуємо ще кілька хвилин.

Крок 7

Перебиваємо блендером до однорідної текстури.

Крок 8

Наповнюємо та закриваємо баночки.

Крок 9

Готуємо кабачкову ікру в автоклаві при температурі 100 градусів 15 хвилин.

Крок 10

Смакуємо ніжною кабачковою ікрою то брускет та тостів.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Рецепт кабачкової ікри класичний стане вашим улюбленим варіантом, ми у цьому не сумніваємось. Це справді найкращий варіант для тих, хто шукає прості й водночас смачні рецепти з кабачків на зиму.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.