
Суп з фрикадельками та чечевицею в автоклаві
- Середній
- ⏱ 40 хв 110 градусів
Кабачкова ікра на зиму простий рецепт — це класична закуска, яка завоювала серця багатьох гурманів. Страва має насичений смак, і є універсальною, адже підходить для будь-яких гарнірів та трапез, це й робить її чудовим вибором для консервування на зиму. Завдяки поєднанню кабачків, томатів, моркви та цибулі, страва набуває гармонійної текстури та аромату.
Кабачкова ікра за рецептом від нашого шефа, збита блендером до кремової консистенції та законсервована в автоклаві надзвичайно ніжна та легка. Поєднання сезонних овочів та спецій створюють природний, збалансований смак. Часник, перець та коріандр додає пікантних нот, а приємну кислинку надають страві томатна паста і лимонний сік.
Ікра з кабачків смакує як намазка на свіжий хліб або тости, підходить як гарнір до м'ясних і рибних страв або доповнення до пасти. Завдяки автоклавуванню вжиття можна втілити найкращі рецепти з кабачків, та зберегти всі корисні властивості та смаки сезонних овочів.
Ікра з кабачків на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Рецепт кабачкової ікри класичний стане вашим улюбленим варіантом, ми у цьому не сумніваємось. Це справді найкращий варіант для тих, хто шукає прості й водночас смачні рецепти з кабачків на зиму.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.