Тушонка з качки в автоклаві
- Середній рівень
- Качка
- 3 порції
- 30 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт тушонки з качки
Тушонка з качки в автоклаві — це справжній делікатес для гурманів, які цінують насичені страви з птиці із глибоким ароматом. Цей рецепт в автоклаві з французькими нотками дозволяє зберегти соковитість качиного м'яса, додаючи неповторний букет ароматних спецій, таких як духмяний перець, барбарис, аніс, палички кориці та кардамон. На смак тушонка з качки неймовірно ніжна та соковита, має легкі пряні нотки, що підкреслюють природну солодкість качиного м’яса. Використання фісташок додає цікавий горіховий відтінок, а сушений часник - легку пікантність. Консервація в автоклаві гарантує, що страва довго зберігатиме свою свіжість та поживність. Завдяки автоклавуванню, тушонка не лише зберігає всі свої смаки, але й стає більш витриманою та гармонійною.
Тушонка в автоклаві з качки смакує з картопляним пюре, свіжим багетом або як самостійна страва. Вона стане чудовим доповненням до вечері в колі родини або святкового столу, коли ви хочете здивувати гостей чимось особливим, або може бути основою для більш складних страв, наприклад пасти з качкою або качиного рагу.
Тушонка з качки в автоклаві рецепт на зиму на 3 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Качині ніжки6шт
- Духмяний перець
- Барбарис
- Аніс/Бадьян
- Палички кориці
- Кардамон або Ялівець
- Фісташки100гр
- Сухий часник
- Сіль/Перець
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Французький рецепт качиних ніжок до вашого столу - з автоклавом це можливо! Завдяки автоклаву, ви можете бути впевнені, що така тушонка залишиться свіжою і смачною навіть через кілька місяців після приготування.
23.08.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.