Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Тушонка з качки в автоклаві
                 

Тушонка з качки в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Качка
  • Icon 3 порції
  • Icon 30 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт тушонки з качки

Тушонка з качки в автоклаві — це справжній делікатес для гурманів, які цінують насичені страви з птиці із глибоким ароматом. Цей рецепт в автоклаві з французькими нотками дозволяє зберегти соковитість качиного м'яса, додаючи неповторний букет ароматних спецій, таких як духмяний перець, барбарис, аніс, палички кориці та кардамон. На смак тушонка з качки неймовірно ніжна та соковита, має легкі пряні нотки, що підкреслюють природну солодкість качиного м’яса. Використання фісташок додає цікавий горіховий відтінок, а сушений часник - легку пікантність.  Консервація в автоклаві гарантує, що страва довго зберігатиме свою свіжість та поживність. Завдяки автоклавуванню, тушонка не лише зберігає всі свої смаки, але й стає більш витриманою та гармонійною.

Тушонка в автоклаві з качки смакує з картопляним пюре, свіжим багетом або як самостійна страва. Вона стане чудовим доповненням до вечері в колі родини або святкового столу, коли ви хочете здивувати гостей чимось особливим, або може бути основою для більш складних страв, наприклад пасти з качкою або качиного рагу.

Тушонка з качки в автоклаві рецепт на зиму на 3 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Качині ніжки6шт
  • Духмяний перець
  • Барбарис
  • Аніс/Бадьян
  • Палички кориці
  • Кардамон або Ялівець
  • Фісташки100гр
  • Сухий часник
  • Сіль/Перець

Крок 1

Качині ніжки 6 шт відділяємо від кісточки та підсолюємо.

Крок 2

Перебиваємо в блендері спеції у такій пропорції: 10 шт гвоздики, 5 шт кардамону, 10 шт барбарису, 10 шт духмяного перцю, 4 шт анісу, 1 паличка кориці, 25 грамів сухого часнику, 30 грамів солі.

Крок 3

Перебиті спеції висипаємо до миски з качиним м'ясом.

Крок 4

Фісташки ріжемо або розтискаємо лезом ножа.

Крок 5

Додаємо фісташки до м'яса.

Крок 6

Перемішуємо всі інгредієнти разом.

Крок 7

Щільно наповнюємо баночки, закриваємо їх та консервуємо, час приготування тушонки в автоклаві 30 хв при температурі 110 градусів.

Крок 8

Дістаємо баночки та куштуємо надзвичайно ніжне м'ясо качки з фісташками.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Французький рецепт качиних ніжок до вашого столу - з автоклавом це можливо! Завдяки автоклаву, ви можете бути впевнені, що така тушонка залишиться свіжою і смачною навіть через кілька місяців після приготування.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.