Малиновий джем з цитрусовими в автоклаві
- Легкий рівень
- Малина
- 4 порції
- 15 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Малинове варення рецепт
Малиновий джем з нотками цитрусових приготований в автоклаві, — це справжня смакова казка для всіх, хто цінує яскраві та насичені аромати. Варення має неперевершений баланс солодкості та кислинки, завдяки поєднанню соковитих ягід малини та цедри цитрусових. Лайм, апельсин і лимон додають джему особливої пікантності, що підкреслює ніжний смак малини, роблячи кожну ложку шматочок цього варення незабутнім.
Варення в автоклаві не лише зберігає всі корисні властивості малини, але й дозволяє насолоджуватися ним протягом усього року, адже автоклавування гарантує тривале зберігання без втрати якості. Малинове варення ідеально підходить для приготування десертів, випічки, або доповнює ранковий тост чи чай.
Малина відома своїми антиоксидантними властивостями, тому це варення не лише смачне, але й надзвичайно корисне для здоров'я. Цитрусові ж багаті на вітамін С і збагачують джем свіжим ароматом, який підіймає настрій і наповнює енергією. Варення малинове слугує натуральними ліками при застуді. Мабуть, всі ми пам'ятаємо солодкуватий чай з малини від мами чи бабусі, який пили коли хворіли. Приготуйте й ви такі корисні солодощі, які будуть нагадувати смак дитинства.
Малиновий джем з цитрусовими на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Малина1,5кг
- Цукор200гр
- Лайм2шт
- Апельсин2шт
- Лимон1шт
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Смачне малинове варення, створене в автоклаві, стане справжня вітамінна бомба та фаворитом на вашому столі, а також цей смаколик буде чудовим подарунком для близьких, адже його смак незрівнянний!
04.09.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.