Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Перці на зиму в автоклаві
                 

Перці на зиму в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Легкий рівень
  • Icon Перці
  • Icon 6 порцій
  • Icon 10 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Перець маринований рецепт

Маринований перець за цим рецептом — це справжня знахідка для тих, хто любить поєднувати яскравий смак і користь. Завдяки підібраним інгредієнтам та відповідному температурному режиму процесу автоклавування, перці на зиму залишаються хрустким, зберігаючи свою соковитість, насичений аромат та не втрачають своїх корисних властивостей довгий період.

Смак цього консервованого перцю гармонійно поєднується з різними стравами. Він поєднує у собі приємну кислинку та легку пікантність.  Перець можна подавати як окрему закуску, додавати до салатів або використовувати як гарнір. 

Завдяки високому вмісту вітамінів і мінералів перець дуже корисний для здоров'я. Наприклад, він багатий на вітамін С, що підтримує імунітет, та бета-каротин, який необхідний для здоров’я зору та шкіри. Також у перці містяться антиоксиданти, які допомагають боротися зі старінням і знижують ризик розвитку хронічних захворювань. Споживання перцю в раціон, навіть в законсервованому вигляді, допомагає підтримувати ваше здоров'я. 

Перці на зиму, рецепт перець маринований на 6 баночок об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Перець Білозерка1,5кг
  • Вода
  • Лавровий лист
  • Духмяний перець
  • Цукор100гр
  • Сіль75гр
  • Чорний перець
  • Гвоздика
  • Часник10 шт
  • Перець чилі 1шт
  • Цвіт кропу
  • Часник10 шт
  • Олія1шт
  • Оцет150гр

Крок 1

Ріжемо перець на невеликі шматочки та розкладаємо по баночках, на одну банку іде 240-260 грам порізаного перцю Білорізка.

Крок 2

Додаємо кілька горошинок духмяного перцю, чорного перцю та гвоздики в банку.

Крок 3

Нарізаємо часник та додаємо по 2 нарізаних зубчики між перчиками в банці.

Крок 4

Нарізаємо перець чилі та розділяємо його на всі баночки додаємо зверху.

Крок 5

Додаємо цвіт кропу та лавровий листочок.

Крок 6

В кожну баночку додаємо по 40 грамів олії, 20 грамів цукру, 15 грамів солі, 30 грамів оцту.

Крок 7

Зверху все заливаємо водою, закриваємо кришками та готуємо при температурі 80 градусів 10 хв.

Крок 8

Куштуємо соковиті та пікантні перці.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Консервація перцю на зиму — чудовий спосіб зберегти всі його корисні властивості на тривалий час. Завдяки автоклавуванню, перець не тільки зберігає свій смак і текстуру, але й залишається максимально корисним. Це надійне рішення для тих, хто хоче мати на своєму столі якісний продукт у будь-який час року. 

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.