
Суп з фрикадельками та чечевицею в автоклаві
- Середній
- ⏱ 40 хв 110 градусів
Домашні м’ясні страви завжди були присутні на святковому столі. Серед таких страв особливе місце займає сальтісон, відомий також як ковбик. Це ситна холодна закуска, яку традиційно готують з м’ясних обрізків, свинячої голови, язика та спецій. Сьогодні завдяки автоклаву UTEHO приготувати домашній сальтісон можна швидко, зручно та з безпечним зберіганням у банці на тривалий термін.
У цьому рецепті розказуємо, як зробити смачний сальтісон з голови та рульки свинної, зберігши автентичний смак української кухні.
Чому варто готувати сальтісон в автоклаві? Автоклав UTEHO дає змогу поєднати традиції та сучасність. Для приготування ковбика так само як і раніше треба довго варити м’ясо, щоб воно відходило від кісточок. Але з автоклавом стерилізація відбувається значно простіше, тому така страва може довго зберігатись.
Переваги автоклавування:
Сальтісон має насичений м’ясний смак з легкою пікантністю завдяки гірчиці. Найкраще подавати охолодженим, нарізаним тонкими скибками. Він чудово смакує з гірчицею, хроном, солоними огірками чи свіжим хлібом. Може бути як святковою закускою, так і ситною стравою для повсякденного столу.
Lомашній сальтісон рецепт на 3 баночки об’ємом 0,5 літра.
Цей рецепт ковбика стане у пригоді тим, хто цінує традиційні смаки та хоче мати м’ясну заготовку на зиму. А якщо ви любите експериментувати – можна додати улюблені приправи або поєднати ковбик із запеченою рулькою чи іншими стравами з язика.
Автоклави UTEHO – це надійність, простота у використанні та безпека. Вони створені для тих, хто хоче отримувати смачні домашні консерви без зайвих зусиль. Готуючи у такому автоклаві, ви завжди впевнені у результаті – хай то тушонка, паштет чи ковбик.
Готуйте сальтісон у автоклаві UTEHO та дивуйте рідних справжнім смаком традиційних м’ясних страв!
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.