Рецепт скумбрії, риба в автоклаві
- Середній рівень
- Скумбрія
- 6 порцій
- 30 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Скумбрія в автоклаві рецепт
Скумбрія в автоклаві– відмінний рецепт для всіх, хто хоче насолодитися ніжною та ароматною рибою в будь-який час з мінімумом зусиль. Цей рецепт скумбрії, приготованої в автоклаві, дозволяє зберегти природний смак риби, додаючи їй яскравих акцентів завдяки спеціям і овочам.
Скумбрія надзвичайно корисна риба, вона багата на омега-3 жирні кислоти, містить високий рівень білка, вітаміни групи В, та важливі мінерали, такі як селен та йод. Як ви вже здогадалися, регулярне вживання скумбрії в будь-якому вигляді, допоможе зберегти ваше здоров'я на довгі роки, тому приготувати таку рибку в автоклаві та додати в щотижневий раціон - хороша ідея.
Риба в автоклаві набуває насиченого смаку, який поєднується з солодкуватою морквою та ароматною цибулею. Лавровий листок, зерна коріандру та духмяний перець додають страві пікантності, роблячи її особливою на вашому столі. Риба зберігається шматочками, але отримує ніжну текстуру. Скумбрія чудово смакує як самостійна страва, але також може поєднуватися з різними гарнірами, соусами та свіжими овочами, або стати основою для кулінарних експериментів. Консервація риби в автоклаві дозволяє на тривалий час зберегти смак та всі корисні властивості, що робить цей метод приготування ідеальним для збереження риби в домашніх умовах.
Риба в автоклаві на зиму на 6 баночок об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Скумбрія1,5кг
- Морква500гр
- Цибуля400гр
- Сіль40гр
- Вода2л
- Лавровий листок
- Зерна коріандру
- Духмяний перець1кг
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Рецепти для автоклавів стають дедалі популярнішими, адже вони дозволяють приготувати смачні та корисні страви, які можна зберігати тривалий час. Скумбрія в автоклаві – це простий і надійний спосіб консервації риби, що не залишить байдужими усіх любителів рибних страв.
27.08.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.