
Суп з фрикадельками та чечевицею в автоклаві
- Середній
- ⏱ 40 хв 110 градусів
Ви коли-небудь куштували гриби зморшки? Ці незвичні на вигляд гриби, які також називають шуширипками, вважаються делікатесом у багатьох країнах. Вони мають приємний горіховий аромат та поєднуються з овочами. У цьому рецепті приготуємо ароматні зморшки з ніжною білою квасолею та печерицями, страва з грибів незвична, але дуже смачна для домашнього консервування.
Це не просто консервовані гриби, а повноцінна страва з унікальним смаком, яка стане знахідкою для вегетаріанців, грибників або всіх, хто шукає нові рецепти грибів на зиму.
Страва смакує як гарнір до м’яса або риби, з тостами або грінками, як начинка до пиріжків або тарталеток, чи як перекус «з баночки» на дачі чи в поході.
Температура приготування залежить від конструкції автоклава. Якщо ви готуєте в автоклаві Утехо і посадкове місце термометра знаходиться у верхній частині — готуємо гриби з квасолею при температурі 110°C протягом 40 хвилин. Якщо в нижній частині автоклава — при 120°C той самий час.
Гриби зморшки рецепт на 4 баночки об’ємом 0,5 л.
Консервування квасолі з грибами в автоклаві - справжня знахідка для тих, хто цінує зручність, поживність і різноманіття у консервації. Ви отримуєте готову страву, яку достатньо просто розігріти, і ситний та поживний обід, без зайвих зусиль та витрат часу, на вашому столі! Така консервація зберігає природний смак і користь продуктів, а автоклав гарантує повну безпеку та довгий термін зберігання.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.