Оновлення в конструкції автоклавів UTEHO
Що змінилося?
Чому це важливо?
.png)
Товари для автоклавування:
Оновлення автоклавів відео:
Останнє удосконалення автоклава
Компанія UTEHO продовжує вдосконалювати своє обладнання, щоб забезпечити користувачам максимальну точність, стабільність та комфорт під час автоклавування. Останнє оновлення стосується ключового елемента - розташування біметалевого термометра, і відповідно зміни режимів приготування. У цій статті ми детально розповімо, що саме змінилось, чому змінюються режими роботи автоклава, та які переваги отримують власники оновлених автоклавів.
Термометр тепер розміщений на корпусі
Посилений вихід під термометр
- підвищує міцність конструкції,
- забезпечує відмінну герметичність,
- робить з’єднання акуратним та естетичним.
Ця деталь впливає не лише на зовнішній вигляд, а й на довговічність автоклава
Чому робочі температури зросли на +10°C?
Після перенесення термометра на корпус ми орієнтуємось на показники температури води, тому всі температурні режими були підвищені на +10°C.
Нові температурні режими – в інструкції до оновлених моделей
- Якщо ви користуєтеся старою моделлю автоклава - просто продовжуйте готувати за звичною інструкцією. Режими для вашої конструкції залишаються актуальними.
- Якщо у вас оновлена модель - використовуйте температури з нової інструкції.
- Для зручності, у всіх наших рецептах та відео ми вказуємо режими і для нової і для старої модифікації автоклавів.
Зміни для кращого результату
Перенесення термометра на корпус автоклава — це не просто конструктивна зміна, а суттєвий крок уперед у точності автоклавування.
Ми прагнемо до досконалості у консервації, а якщо і ви бажаєте мати найкраще - це оновлення саме для вас!
26.11.2025

Uteho
Не забудьте підписатися на наш канал, щоб не пропускати нові цікаві відео, отримувати корисні поради з автоклавування та дізнаватися цікаві рецепти для автоклава.









