Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Оновлення в конструкції автоклавів UTEHO
                 

Оновлення в конструкції автоклавів UTEHO

  • Icon Що змінилося?
  • Icon Чому це важливо?

Товари для автоклавування:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Паровий клапан

Паровий клапан
600 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Затискачі для кришок СКО – комплект 10 шт.

Затискачі для кришок СКО – комплект 10 шт.
400 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Оновлення автоклавів відео:

Останнє удосконалення автоклава

Компанія UTEHO продовжує вдосконалювати своє обладнання, щоб забезпечити користувачам максимальну точність, стабільність та комфорт під час автоклавування. Останнє оновлення стосується ключового елемента - розташування біметалевого термометра, і відповідно зміни режимів приготування. У цій статті ми детально розповімо, що саме змінилось, чому змінюються режими роботи автоклава, та які переваги отримують власники оновлених автоклавів.

Термометр тепер розміщений на корпусі

У попередніх версіях термометр знаходився у верхній частині автоклава, де він вимірював температуру повітря у верхній зоні ємності. У новій конструкції термометр встановлено нижче, на корпусі автоклава, що дозволяє вимірювати температуру води.

Посилений вихід під термометр

Оновлений вузол термометра має спеціально витягнутий метал під зварювання, що:

  • підвищує міцність конструкції,
  • забезпечує відмінну герметичність,
  • робить з’єднання акуратним та естетичним.

Ця деталь впливає не лише на зовнішній вигляд, а й на довговічність автоклава

Чому робочі температури зросли на +10°C?

У старих моделях UTEHO рекомендована температура для м'ясних страв була 110°C - але це стосувалося замірів повітря у верхній частині автоклава, а фактична температура води в автоклаві завжди була на 10°C вищою ніж показник на термометрі. Тобто реальні 110°C на термометрі у верхній частині автоклава у старій модифікації відповідали тим самим 120°C температури води.
Після перенесення термометра на корпус ми орієнтуємось на показники температури води, тому всі температурні режими були підвищені на +10°C.

Нові температурні режими – в інструкції до оновлених моделей

У нових інструкціях UTEHO ви знайдете оновлені режими стерилізації для всіх категорій продуктів: м’ясо, овочі, супи, риба, варення тощо.

  • Якщо ви користуєтеся старою моделлю автоклава - просто продовжуйте готувати за звичною інструкцією. Режими для вашої конструкції залишаються актуальними.
  • Якщо у вас оновлена модель - використовуйте температури з нової інструкції.
  • Для зручності, у всіх наших рецептах та відео ми вказуємо режими і для нової і для старої модифікації автоклавів.

Зміни для кращого результату

Перенесення термометра на корпус автоклава — це не просто конструктивна зміна, а суттєвий крок уперед у точності автоклавування.

Ми прагнемо до досконалості у консервації, а якщо і ви бажаєте мати найкраще - це оновлення саме для вас!

Наш канал на YouTube

Uteho

Не забудьте підписатися на наш канал, щоб не пропускати нові цікаві відео, отримувати корисні поради з автоклавування та дізнаватися цікаві рецепти для автоклава.