Маринатори для м'яса
Маринатор, вакуумний масажер для м’яса.
Назва пристрою прямо відображає функціонал. Маринатор для мяса створений для того, щоб маринувати велику кількість курки, телятини, свинини, баранини чи будь-якого іншого м’яса в найкоротші терміни.
З чого зроблений.
Промисловий маринатор для м’яса це ціле середовище для швидкого маринування м’ясних продуктів. Конструкція продумана так, щоб зекономити час та максимально полегшити роботу при маринуванні м’яса, особливо якщо вам потрібно зробити це швидко та у промислових обсягах.
Основа це нержавіюча сталь, яка протистоїть впливу кислотних маринадів, є довговічною, не піддається корозії та не іржавіє. Нержавійка найчастіше використовується в харчовій промисловості, бо відповідає існуючим санітарним нормам.
Вакуум досягається шляхом спеціального насоса, який працює від електрики. Весь процес фіксується датчиками, які показують дані всередині масажера. Також є механізм, який обертає бак для рівномірного розподілу маринаду.
Як працює.
Вакуумний масажер для м’яса, розкриває пори, пом’якшує волокна. Маринад швидше проникає в структуру м’яса та рівномірно розповсюджується. Мариновані м'ясні продукти стають ніжними та насиченими приправами та маринадом.
Масажер працює за простим алгоритмом:
Переваги.
Підприємства в галузі харчової промисловості та заклади громадського харчування отримують суттєві переваги від використання професійних маринаторів. Адже маринувати м’ясо в сталевих або пластмасових ємностях, вкрай довго і не зручно. Звичайна сталь піддається кислотному впливу маринаду, а пластик, навіть харчовий, теж не краща ємність для тривалого впливу кислот. Які ж суттєві переваги має промисловий маринатор? Ось основні з них:
Для кого виготовлений.
Масажер-маринатор для м’яса розрахований на переробку великих об'ємів м’ясних продуктів, тож буде в нагоді або великим сім’ям, які люблять шашлики і робити запаси, або ряду підприємств: