Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!

Маринатори для м'яса

Маринатор, вакуумний масажер для м’яса.

Назва пристрою прямо відображає функціонал. Маринатор для мяса створений для того, щоб маринувати велику кількість курки, телятини, свинини, баранини чи будь-якого іншого м’яса в найкоротші терміни.

З чого зроблений.

Промисловий маринатор для м’яса це ціле середовище для швидкого маринування м’ясних продуктів. Конструкція продумана так, щоб зекономити час та максимально полегшити роботу при маринуванні м’яса, особливо якщо вам потрібно зробити це швидко та у промислових обсягах. Основа це нержавіюча сталь, яка протистоїть впливу кислотних маринадів, є довговічною, не піддається корозії та не іржавіє. Нержавійка найчастіше використовується в харчовій промисловості, бо відповідає існуючим санітарним нормам. Вакуум досягається шляхом спеціального насоса, який працює від електрики. Весь процес фіксується датчиками, які показують дані всередині масажера. Також є механізм, який обертає бак для рівномірного розподілу маринаду.

Як працює.

Вакуумний масажер для м’яса, розкриває пори, пом’якшує волокна. Маринад швидше проникає в структуру м’яса та рівномірно розповсюджується. Мариновані м'ясні продукти стають ніжними та насиченими приправами та маринадом. Масажер працює за простим алгоритмом:
  • Закладаємо м’ясо.
  • Заливаємо маринад.
  • Включаєм маринатор
  • Маринатор відпрацьовує повний цикл, у залежності від виду та кількості м’яса.
  • Готово.


  • Переваги.

    Підприємства в галузі харчової промисловості та заклади громадського харчування отримують суттєві переваги від використання професійних маринаторів. Адже маринувати м’ясо в сталевих або пластмасових ємностях, вкрай довго і не зручно. Звичайна сталь піддається кислотному впливу маринаду, а пластик, навіть харчовий, теж не краща ємність для тривалого впливу кислот. Які ж суттєві переваги має промисловий маринатор? Ось основні з них:
  • Об’єми. Вакууматор можна замовити в різних об'ємах, але всі вони придатні для промислових масштабів виготовлення продукції.
  • Час. Одночасна обробка великих об’ємів, під дією вакууму значно скорочує час на маринування м’яса.
  • Покращення смаку. Маринатор створює однакове середовище для всіх м’ясних шматочків. Тому один стейк не буде відрізнятися від іншого, а це важливо навіть для іміджу закладу.
  • Санітарні норми. Харчова нержавійка, з якої виготовлено бак, задовольняє всі вимоги санпіну. Тому підприємства і заклади можуть не хвилюватися з приводу перевірок.
  • Універсальність. Масажеру для м’яса не принципово, який вид закладати для маринування. Різниця буде лише по часу маринування, адже м'ясо різниться за волокнистістю та щільністю.
  • Економічність. Вакуум запобігає окисленню м’яса, а отже зменшує кількість харчових відходів. Що завжди плюс для бізнесу, враховуючи ціни на м’ясо і продукти взагалі.

  • Для кого виготовлений.

    Масажер-маринатор для м’яса розрахований на переробку великих об'ємів м’ясних продуктів, тож буде в нагоді або великим сім’ям, які люблять шашлики і робити запаси, або ряду підприємств:
  • цехи по виробництву продуктів харчування,
  • ресторани,
  • кафе,
  • точки із фастфудом (донер, шаурма тощо),
  • шашличні,
  • столові,
  • інші заклади громадського харчування.

  • Компанія Утехо виготовляє маринатори для м’яса декількох видів та різних об’ємів. Можна придбати як готовий маринатор, так і зробити на замовлення, обговоривши деталі під конкретне виробництво чи бізнес. Замовити можна за номером телефону, що вказаний на сайті. Доставка здійснюється Новою поштою (у відділення або кур’єром), також є самовивіз з міста Чернівці. За всіма деталями можна звернутися до менеджерів компанії.