
Суп з фрикадельками та чечевицею в автоклаві
- Середній
- ⏱ 40 хв 110 градусів
М'ясний соус Болоньєзе - класичний італійський соус, який часто використовується для приготування пасти, такої як спагеті чи лазанья. Але зустрічаючи несподіваних гостей не завжди є можливість довго готувати, а неймовірний домашній соус Болоньєзе приготований попередньо в автоклаві, рятує в такій ситуації. Отож готуйте разом з нами, а потім відкривайте баночку ароматного та смачного соусу до спагеті коли забажаєте.
Головний секрет соусу полягає в його термообробці в автоклаві. Автоклавування зберігає відмінні смакові властивості, знешкоджує всі бактерії та дозволяє зберігати продукти протягом тривалого часу.
М'ясний соус БОЛОНЬЄЗЕ на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Справжня магія італійського смаку тепер доступна для вас в будь-який час - просто відкрий баночку неперевершеного м'ясного соусу Болоньєзе й насолоджуйся гастрономічними нотками Італії на вашому столі.
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.