Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
М'ясний соус Болоньєзе на зиму
                 

М'ясний соус Болоньєзе на зиму 

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon М'ясо
  • Icon 4 порції
  • Icon 30 хв
Паста з болоньєзе

Обладнання для м'ясного соусу:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Як приготувати соус Болоньєзе на зиму в автоклаве:

Рецепт Соус Болоньезе

М'ясний соус Болоньєзе - класичний італійський соус, який часто використовується для приготування пасти, такої як спагеті чи лазанья. Але зустрічаючи несподіваних гостей не завжди є можливість довго готувати, а неймовірний домашній соус Болоньєзе приготований попередньо в автоклаві, рятує в такій ситуації. Отож готуйте разом з нами, а потім відкривайте баночку ароматного та смачного соусу до спагеті коли забажаєте.

Головний секрет соусу полягає в його термообробці в автоклаві. Автоклавування зберігає відмінні смакові властивості, знешкоджує всі бактерії та дозволяє зберігати продукти протягом тривалого часу. 

М'ясний соус БОЛОНЬЄЗЕ на зиму на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти для соуса

  • Цибуля шалот200гр
  • Морква100гр
  • Селера стебло150гр
  • Томатна паста100гр
  • Цукор20гр
  • Сіль / Перець
  • Вино червоне100мл
  • Фарш яловий1кг
  • Тим'ян свіжий1пучок
  • Олія соняшникова60 мл

Крок 1

Нарізаємо овочі (моркву, селеру та цибулю) на дрібний кубик.
Нарізаємо овочі

Крок 2

Обсмажуємо овочі на олії.
Обсмажуємо овочі на олії

Крок 3

Обсмажуємо м’ясо до готовності та додаємо сіль, перець, кілька лаврових листочків та тим’ян.
Обсмажуємо м'ясо

Крок 4

Додаємо до м’яса томатну пасту та вливаємо червоне вино.
Додаємо томатну пасту

Крок 5

Продовжуємо тушкувати м’ясо до випаровування спиртів з вина 4-5 хв.
Вливаємо вино

Крок 6

Змішуємо готові овочі та м’ясо.
Змішуємо овочі та м’ясо

Крок 7

Розкладаємо по баночках залишаючи 2 см до краю кришки. Закриваємо кришки.
Розкладаємо по баночках

Крок 8

Закладаємо баночки в автоклав.
Закладаємо баночки в автоклав

Крок 9

Заливаємо воду в автоклав покриваючи кришку банки на 2 см.
Заливаємо воду в автоклав

Крок 10

Стерилізуємо в автоклаві за температури:
  • Якщо термометр знаходиться у верхній частині ємності - 110 градусів 30 хв.
  • Якщо термометр знаходиться в нижній частині ємності - 120 градусів 30 хв.
Відправляємо в автоклав

Крок 11

Дістаємо наші баночки з готовим м’ясним соусом болоньєзе і смакуємо!
Дістаємо баночки з автоклава

Консервування соуса в автоклаві разом з УТЕХО!

Справжня магія італійського смаку тепер доступна для вас в будь-який час - просто відкрий баночку неперевершеного м'ясного соусу Болоньєзе й насолоджуйся гастрономічними нотками Італії на вашому столі.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.

Відповісти
Цікавий рецепт, дякую!
Відповісти
Відео ТОП! Дуже сподобалося!
Відповісти
відео класне, дякуємо за смачний рецепт
Відповісти
Відео класне, дякую!