
Рецепт буженини по домашньому в автоклаві

Середній рівень
М'ясо
4 порцій
40 хв
.png)
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Буженина по домашньому
Запечена буженина — це страва, яку легко приготувати вдома, використовуючи прості інгредієнти та спеції. Рецепт буженини дозволяє створити смачне м'ясо з золотистою скоринкою та соковитою текстурою всередині, таке запечене м’ясо смакуватиме до святкового столу чи звичайної вечері.
Домашня буженина — це не тільки смачно, але й безпечно, адже контролюючи складники, ви можете бути впевнені, що у складі не міститься консервантів і хімічних добавок.
Який рецепт буженини обрати? Не секрет, що є безліч варантів та рецептів приготування буженини, але ми пропонуємо унікальний рецепт - приготування законсервованої буженини в банці з солодкуватим медово-гірчичним соусом. Така страва буде зберігати свою свіжість, соковитість та поживність не один місяць.
Як зробити буженину вдома? Для приготування цієї страви найкраще підходить свинна корейка, яка має баланс м'яса та жиру, що робить страву ніжною та водночас соковитою. Використання медово-гірчичного соусу додає м'ясу приємну солодко-пікантну нотку. Достатньо лише кількох інгредієнтів: свинна корейка, мед, гірчиця, олія, цибуля, духмяний перець, лавровий лист та звичайно побутовий автоклав. Приготування буженини в автоклаві не займає багато часу, але ви отримуєте смачну та незвичну консервацію м'яса, яка підходить як для звичайного обіду, так і для святкових моментів.
Рецепт буженини на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- Свинна корейка1,3 кг
- Цибуля150гр
- Мед50гр
- Гірчиця міцна50гр
- Соняшникова олія50
- Чилі1/2шт
- Духмяний перець
- Сіль/перець
- Лавровий листок
Крок 1
.png)
Крок 2
.png)
Крок 3
.png)
Крок 4
.png)
Крок 5
.png)
Крок 6
.png)
Крок 7
.png)
Крок 8
.png)
Крок 9
.png)
Крок 10
.png)
Крок 11
.png)
Крок 12
.png)
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Буженина в медово-гірчичному соусі — це смачна та ароматна страва. Завдяки автоклавуванню буженина зберігає свій неперевершений смак та аромат протягом тривалого часу. Переглядайте відео та дізнавайтеся, як приготувати цю страву в автоклаві, щоб завжди мати під рукою соковите м'ясо для смачного обіду або святкового столу.
31.01.2025

Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.