Фаршировані перці - ліниві голубці
- Складний рівень
- Фаршировані перці
- 4 порції
- 30 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Фарширований перець рецепт
Фаршировані перці– страва, що з дитинства відома всім, та давно завоювала серця багатьох завдяки легкому приготуванню, доступності та насиченому смаку. Дехто називає фаршировані перці лінивими голубцями, частка правди в цьому є, адже за начинкою ці дві страви дуже схожі, але фаршировані перці не потребують загортання вмісту в капустяне листя, що робить процес швидшим і простішим. А приготування перців - лінивих голубців в автоклаві відкриває нові можливості для тривалого збереження, перетворюючи класичну страву на ідеальний варіант для швидких перекусів та зимових заготівель.
На відміну від класичних голубців, перець в автоклаві потребує менше часу для приготування, зберігаючи при цьому всі смакові якості.
Перці фаршировані приготовані в автоклаві – це сучасний підхід до консервації, який гарантує якість, користь і економію часу. Це рішення для сімей, які хочуть мати домашню, смачну та збалансовану їжу завжди під рукою, навіть якщо немає багато часу на приготування, або відключення світла чи інші умови заважають регулярно готувати свіжі страви.
Рецепт фаршировані перці на 4 реторт-пакети.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста150 гр
- Морква100 гр
- Часник2 зубчики
- Фарш свинний200 гр
- Рис відварений500 гр
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Олія соняшникова
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Крок 10
Крок 11
Крок 12
Крок 13
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Перці фаршировані приготовані в автоклаві – це сучасний підхід до консервації, який гарантує якість, користь і економію часу. Це рішення для сімей, які хочуть мати домашню, смачну та збалансовану їжу завжди під рукою, навіть якщо немає багато часу на приготування, або відключення світла чи інші умови заважають регулярно готувати свіжі страви.
30.11.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.