Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Фаршировані перці - ліниві голубці
                 

Фаршировані перці - ліниві голубці

Іван Іванчук
  • Icon Складний рівень
  • Icon Фаршировані перці
  • Icon 4 порції
  • Icon 30 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Фарширований перець рецепт

Фаршировані перці– страва, що з дитинства відома всім, та давно завоювала серця багатьох завдяки легкому приготуванню, доступності та насиченому смаку. Дехто називає фаршировані перці лінивими голубцями,  частка правди в цьому є, адже за начинкою ці дві страви дуже схожі, але фаршировані перці не потребують загортання вмісту в капустяне листя, що робить процес швидшим і простішим. А приготування перців - лінивих голубців в автоклаві відкриває нові можливості для тривалого збереження, перетворюючи класичну страву на ідеальний варіант для швидких перекусів та зимових заготівель.

На відміну від класичних голубців, перець в автоклаві потребує менше часу для приготування, зберігаючи при цьому всі смакові якості. 

Перці фаршировані приготовані в автоклаві – це сучасний підхід до консервації, який гарантує якість, користь і економію часу. Це рішення для сімей, які хочуть мати домашню, смачну та збалансовану їжу завжди під рукою, навіть якщо немає багато часу на приготування, або відключення світла чи інші умови заважають регулярно готувати свіжі страви.

Рецепт фаршировані перці на 4 реторт-пакети.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста150 гр
  • Морква100 гр
  • Часник2 зубчики
  • Фарш свинний200 гр
  • Рис відварений500 гр
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець
  • Олія соняшникова

Крок 1

150 г ріпчастої цибулі нарізаємо маленькими кубиками та висипає на розігріту сковорідку, смажимо на олії.

Крок 2

100 г моркви натираємо на терку, та смажимо разом з цибулею на сковорідці.

Крок 3

2 зубчики часнику нарізаємо маленькими кубиками та додаємо до смаження овочів.

Крок 4

Ріжемо дрібно зелень.

Крок 5

200 г фаршу свинини (для 1 порції - 4 середні перці) додаємо на пательню до овочів та гарно обсмажуємо до готовності.

Крок 6

Перець болгарський невеликих розмірів миємо та вирізаємо серцевину для начинки. За бажанням можна також зняти шкірку, обпаливши її.

Крок 7

Заздалегідь відварений рис 200 г (рис варимо не до кінця) додаємо до обсмаженого фаршу з овочами. Додаємо спеції: сіль та перець, трохи олії, зелень та замішуємо начинку.

Крок 8

Начиняємо очищені перці рисом з фаршем.

Крок 9

Пакуємо начинені перці в реторт-пакети.

Крок 10

Готуємо підливу: 1 ложку томатної пасти обсмажуємо з олією та додаємо води, підливу доливаємо зверху на перці в реторт-пакети.

Крок 11

Запаюємо ретор-пакети з перцями.

Крок 12

Відправляємо страву в автоклав. Готуємо при температурі 110 градусів 30 хвилин.

Крок 13

Дегустуємо готові фаршировані перчики.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Перці фаршировані приготовані в автоклаві – це сучасний підхід до консервації, який гарантує якість, користь і економію часу. Це рішення для сімей, які хочуть мати домашню, смачну та збалансовану їжу завжди під рукою, навіть якщо немає багато часу на приготування, або відключення світла чи інші умови заважають регулярно готувати свіжі страви.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.