Гуляш зі свинини
- Середній рівень
- Свинина
- 7 порцій
- 10 хв
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт гуляшу в автоклаві
Гуляш зі свинини з молодою картоплею,приготований у реторт-пакетах в автоклаві, — це ситна страва, яка підійде для обідів та вечері навіть в польових умовах. Завдяки технології автоклавування в реторт-пакетах, усі інгредієнти зберігають користь, аромат і смак, створюючи збалансовану та вишукану страву. Завдяки додаванню спецій та трав: чебрецю, часнику, чорного перцю і коріандру, свинина здобуває ніжну текстуру, розпадається на волокна і буквально тане в роті.
Молода картопля поглинає всі аромати спецій, овочів, м'яса, а завдяки приготуванню в реторт-пакетах, усі неймовірні смаки страви залишаються законсервовані всередині пакета, гуляш залишається надзвичайно насиченим і ароматним навіть через тривалий час. Автоклав допомагає зберегти всі корисні речовини та поживність, а найголовніше знищує всі небезпечні бактерії, тому рецепт гуляшу від нашого шефа - чудовий вибір для тривалого зберігання та один із найсмачніших варіантів для зимових запасів.
Гуляш зі свинини відмінно смакуватиме як самостійна страва або в поєднанні з гарніром, домашнім хлібом, тостами чи легким салатом. Порція в реторт-пакеті повноцінний обід на одну персону, тому його зручно брати з собою в похід, або використовувати як сухпай.
М'ясний гуляш на 7 реторт-пакетів.
Інгредієнти
- Свинина2кг
- Картопля 2кг
- Цибуля зелена
- Цибуля ріпчаста
- Морква2шт
- Сіль
- Коріандр
- Кумин
- Перець чорний та горошком
- Часник
Крок 1
Крок 2
Крок 3
Крок 4
Крок 5
Крок 6
Крок 7
Крок 8
Крок 9
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Як зробити гуляш зі свинини в реторт-пакетах на зиму? Переглядайте відео та дізнавайтеся секрети приготування страви, яка не лише поєднує в собі пряні ноти та ніжний смак свинини, але й зберігає свою свіжість кілька років.
27.09.2024
Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.