Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Гуляш зі свинини
                 

Гуляш зі свинини

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Свинина
  • Icon 7 порцій
  • Icon 10 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт гуляшу в автоклаві

Гуляш зі свинини з молодою картоплею,приготований у реторт-пакетах в автоклаві, — це ситна страва, яка підійде для обідів та вечері навіть в польових умовах. Завдяки технології автоклавування в реторт-пакетах, усі інгредієнти зберігають користь, аромат і смак, створюючи збалансовану та вишукану страву. Завдяки додаванню спецій та трав: чебрецю, часнику, чорного перцю і  коріандру, свинина здобуває ніжну текстуру, розпадається на волокна і буквально тане в роті.

Молода картопля поглинає всі аромати спецій, овочів, м'яса, а завдяки приготуванню в реторт-пакетах, усі неймовірні смаки страви залишаються законсервовані всередині пакета, гуляш залишається надзвичайно насиченим і ароматним навіть через тривалий час.  Автоклав допомагає зберегти всі корисні речовини та поживність, а найголовніше знищує всі небезпечні бактерії, тому рецепт гуляшу від нашого шефа - чудовий вибір для тривалого зберігання та один із найсмачніших варіантів для зимових запасів.

Гуляш зі свинини відмінно смакуватиме як самостійна страва або в поєднанні з гарніром, домашнім хлібом, тостами чи легким салатом. Порція в реторт-пакеті повноцінний обід на одну персону, тому його зручно брати з собою в похід, або використовувати як сухпай.

М'ясний гуляш на 7 реторт-пакетів.

Інгредієнти

  • Свинина2кг
  • Картопля 2кг
  • Цибуля зелена
  • Цибуля ріпчаста
  • Морква2шт
  • Сіль
  • Коріандр
  • Кумин
  • Перець чорний та горошком
  • Часник

Крок 1

Миємо та нарізаємо м'ясо свинини невеликими рівними шматками.

Крок 2

Молоду картоплю чистимо та розрізаємо.

Крок 3

Нарізаємо моркву, слідкуємо за тим, що шматочки інгредієнтів були +/- одного розміру.

Крок 4

Нарізаємо ріпчасту цибулю.

Крок 5

Розкриваємо реторт-пакети та готуємо до заповнення.

Крок 6

Розкладаємо інгредієнти в пакети: картоплю, цибулю, моркву, свинину, по одній зеленій цибульці, часник, сіль, чебрець, чорний перець горошком, коріандр. Один заповнений реторт-пакет виходить 550-600 грам.

Крок 7

Запаюємо пакети за допомогою запайщика, якщо у вас виникають питання як це зробити правильно, рекомендуємо до перегляду відео на нашому ютуб-каналі, де детально розказали про цей процес, посилання тут.

Крок 8

Готуємо гуляш в автоклаві при температурі 110 градусів 30 хв.

Крок 9

Смакуємо ароматним та соковитим гуляшем, приготованим в автоклаві.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Як зробити гуляш зі свинини в реторт-пакетах на зиму?  Переглядайте відео та дізнавайтеся секрети приготування страви, яка не лише поєднує в собі пряні ноти та ніжний смак свинини, але й зберігає свою свіжість кілька років. 

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.