Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Кукурудза консервована в автоклаві
                 

Кукурудза консервована в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Легкий рівень
  • Icon Кукурудза
  • Icon 3 порції
  • Icon 10 хв
Борщ

Обладнання для кукурудзи

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Паровий клапан

Паровий клапан
600 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Паровий клапан

Паровий клапан
600 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Кукурудза консервована на зиму:

Солодка кукурудза рецепт

Любите солодку кукурудзу? Цей літній смак легко зберегти на зиму. Консервована кукурудза в автоклаві виходить ніжною, соковитою та ароматною, а головне - зберігає свій природний смак та користь.

Чому саме автоклав? Він забезпечує якісну стерилізацію, що гарантує довготривале зберігання без втрати смакових властивостей. У паровому режимі при 105⁰С достатньо 10 хвилин, щоб порізані качани залишалися м’якими, але цільними. Це швидко, зручно й безпечно - ідеальний спосіб отримати натуральний продукт на зиму.

Консервовані качани - універсальна заготовка. Вони підходять як для самостійної закуски, так і для гарнірів, супів, салатів чи м’ясних страв. За бажанням можна використовувати цілі качани або зрізати зерна - вони чудово поєднуються з овочами та соусами, додаючи стравам літньої свіжості.

На відміну від традиційного консервування, яке вимагає тривалого варіння й тривалої стерилізації, автоклав значно скорочує час та робить процес максимально контрольованим. Ви отримуєте готовий продукт без зайвих зусиль - смачний, якісний і довговічний.

Кукурудза на 3 баночки об’ємом 1 літр.

Консервовані качани кукурудзи - інгредієнти

  • Кукурудза6 шт
  • Цукор40гр
  • Сіль40 гр
  • Вода 1200 мл
  • Цукор20гр
  • Лавровий листок
  • Олія соняшникова50 мл

Крок 1

Чистимо кукурудзу
Чистимо кукурудзу

Крок 2

Нарізаємо качани кукурудзи на менші шматки
Нарізаємо качани кукурудзи

Крок 3

Розкладаємо в банки, доверху наповнюючи літрові баночки.
Розкладаємо в банки

Крок 4

Для збалансування смаку додаємо по чайній ложці сіль та цукор.
додаємо по чайній ложці сіль та цукор

Крок 5

Додаємо в банки спеції: лавровий листок та перець горошком.
Додаємо в банки спеції

Крок 6

Наливаємо трошки олії в кожну баночку.
Наливаємо олії

Крок 7

Додаємо кілька крапель яблучного оцту
Додаємо яблучного оцту

Крок 8

Заливаємо водою до верху баночки, залишаючи 2 см до краю.
Заливаємо водою

Крок 9

Закриваємо кришками та готуємо в автоклаві на паровому режимі 105⁰, 10хв
Закриваємо кришками

Крок 10

Смакуємо гарною, ціленькою кукурудзою з качанчика коли забажаєте, навіть не сезон.
Смакуємо кукурудзою

Консервування заправки разом із УТЕХО!

Кукурудза консервована в автоклаві - це простий та надійний спосіб зробити запаси на зиму. Солодкі качани залишаються соковитими й ароматними, а процес приготування займає мінімум часу. Ідеальний варіант для тих, хто цінує домашні заготовки та хоче мати під рукою натуральний продукт у баночці цілий рік.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.