Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Тушонка з кролика в автоклаві
                 

Тушонка з кролика в автоклаві

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon М'ясо
  • Icon 3 порції
  • Icon 30 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт приготування кролика

Тушонка з кролика в автоклаві, — це страва, яка поєднує ніжне м'ясо з вишуканими спеціями. М'ясо кролика відоме своїм приємним смаком та легкістю, а також це одне із найкорисніших видів м'яса.  Воно є джерелом білка, багате на вітаміни та мінерали, такі як залізо, цинк і вітамін В12. Крім того, кролик є низькокалорійним продуктом з низьким вмістом холестерину. Завдяки таким властивостям, м'ясо кролика високо цінується серед гурманів і любителів здорового харчування.  Завдяки особливому методу термообробки, тушонка з кроля в автоклаві, зберігає свою структуру та смакові властивості, забезпечуючи тривалий термін зберігання м'ясної консерви.

Рецепт приготування кролика вражає своєю гармонією. Ніжність дієтичного м'яса доповнюється кислинкою лимонної цедри, яка додає легкого цитрусового акценту, це й робить страву  вишуканою та насиченою. Ароматний тим'ян, коріандр і духмяний перець з легкою пряною ноткою підкреслюють природний смак м'яса, а часник додає тонку гостроту. Таке поєднання створює пікантний баланс та робить страву дуже апетитною.

Тушонка в автоклаві з кроля - рішення для кулінарних експериментів, смакує як самостійна м'ясна страва або стає доповненням до гарнірів, таких як картопля, рис, гречана каша або овочі. 

Кролик в автоклаві на зиму на 3 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • М'ясо кролика1,5кг
  • Цедра лимона1 шт
  • Тим'янкілька гілочок
  • Коріандр3гр
  • Мікс перцю10гр
  • Сіль
  • Духмяний перець3 шт
  • Часник4шт

Крок 1

1,5 кг кролика ріжемо на невеликі шматочки. Для більшої соковитості м'яса, кролика можна замочити попередньо в соляному розчині.

Крок 2

Змішуємо в ступці або блендері 10 грамів міксу перцю, 3 грами коріандру, духмяний перець 2-3 шт. і перетираємо до однорідного стану.

Крок 3

До спецій додаємо 4 зубчики часнику, тим'ян трішки солі та перетираємо до однорідного стану.

Крок 4

Натираємо на дрібній тертці або мікробленді цедру одного лимона і додаємо до інших перемелених спецій і ще раз перетираємо все у ступці або блендері до однорідної маси.

Крок 5

Змішуємо перемелені спеції та м'ясо кролика та додаємо сіль.

Крок 6

Розкладаємо м'ясо кроля по баночках та готуємо в автоклаві при температурі 110 градусів 30 хв.

Крок 7

Смакуємо смачним та дієтичним кроликом з ароматними спеціями.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Приготування тушонки з кролика в автоклаві дозволяє не лише зберегти всі корисні властивості м'яса, але й надає можливість насолоджуватися цією вишуканою стравою в будь-який момент. Сімейний обід, чи святкова вечеря, тушонка з кролика стане справжньою окрасою вашого столу.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.