
Тушонка з кролика в автоклаві

Середній рівень
М'ясо
3 порції
30 хв
.png)
Обладнання для цієї страви:
Переглядайте рецепт:
Рецепт приготування кролика
Тушонка з кролика в автоклаві, — це страва, яка поєднує ніжне м'ясо з вишуканими спеціями. М'ясо кролика відоме своїм приємним смаком та легкістю, а також це одне із найкорисніших видів м'яса. Воно є джерелом білка, багате на вітаміни та мінерали, такі як залізо, цинк і вітамін В12. Крім того, кролик є низькокалорійним продуктом з низьким вмістом холестерину. Завдяки таким властивостям, м'ясо кролика високо цінується серед гурманів і любителів здорового харчування. Завдяки особливому методу термообробки, тушонка з кроля в автоклаві, зберігає свою структуру та смакові властивості, забезпечуючи тривалий термін зберігання м'ясної консерви.
Рецепт приготування кролика вражає своєю гармонією. Ніжність дієтичного м'яса доповнюється кислинкою лимонної цедри, яка додає легкого цитрусового акценту, це й робить страву вишуканою та насиченою. Ароматний тим'ян, коріандр і духмяний перець з легкою пряною ноткою підкреслюють природний смак м'яса, а часник додає тонку гостроту. Таке поєднання створює пікантний баланс та робить страву дуже апетитною.
Тушонка в автоклаві з кроля - рішення для кулінарних експериментів, смакує як самостійна м'ясна страва або стає доповненням до гарнірів, таких як картопля, рис, гречана каша або овочі.
Кролик в автоклаві на зиму на 3 баночки об’ємом 0,5 літра.
Інгредієнти
- М'ясо кролика1,5кг
- Цедра лимона1 шт
- Тим'янкілька гілочок
- Коріандр3гр
- Мікс перцю10гр
- Сіль
- Духмяний перець3 шт
- Часник4шт
Крок 1
.png)
Крок 2
.png)
Крок 3
.png)
Крок 4
.png)
Крок 5
.png)
Крок 6
.png)
Крок 7
.png)
Смачного консервування разом з УТЕХО!
Приготування тушонки з кролика в автоклаві дозволяє не лише зберегти всі корисні властивості м'яса, але й надає можливість насолоджуватися цією вишуканою стравою в будь-який момент. Сімейний обід, чи святкова вечеря, тушонка з кролика стане справжньою окрасою вашого столу.
04.09.2024

Іван Іванчук
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.