Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Свинні реберця зі сливою та соусом барбекю
                 

Свинні реберця зі сливою та соусом барбекю 

Іван Іванчук
  • Icon Середній рівень
  • Icon Свинні реберця
  • Icon 4 порції
  • Icon 40 хв
Свинні реберця

Обладнання для тушкованої свинини в автоклаві:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Свині ребра рецепти:

Реберця рецепт

Свинні реберця зі сливою та соусом барбекю в автоклаві– це поєднання ніжного м’яса, солодких фруктових ноток сливи та легкого копченого аромату соусу барбекю. Така тушонка в автоклаві – це не лише зручно, адже готова страва завжди під рукою, а й є витвором кулінарного мистецтва, що доповнить домашню колекцію консервованого м'яса.

Свинні реберця приготовані у власному соку з додаванням кетчупу та спецій, вбирають у себе всі аромати інгредієнтів.  Чорний перець, сіль, морква та цибуля роблять страву особливо поживною.  Свиняча тушонка в автоклаві має багатий і насичений смак ніжна текстура м’яса, що ідеально відходить від кісточки, гармонійно поєднується з карамелізованою сливою, створюючи неймовірний баланс солодкого, солоного та злегка пряного смаку.

М’ясна тушонка в автоклаві, приготована за рецептом від нашого шефа, стане доповненням до вашого повсякденного столу. Її можна подавати з картопляним пюре, овочами на грилі або іншими гарнірами. Якщо вас цікавлять консервовані м'ясні страви для подорожей, пікніків або запасів на зиму, найкращий варіант приготувати їх вдома використавши побутовий автоклав.  Завдяки автоклавуванню, домашня м'ясна консерва зберігається довго та безпечно.

Технологія приготування в автоклаві дозволяє зберегти всі корисні властивості продуктів і забезпечити безпечну стерилізацію. Навіть через місяці зберігання ви відкриєте баночку і насолодитеся неперевершеним ароматом та смаком свинини в автоклаві.

Тушонка в автоклаві на 4 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти для свинини в автоклаві

  • Свинні реберця 1,1кг
  • Слива400грамів
  • Чорний перець (свіжо перемелений)30грамів
  • Цибуля150грамів
  • Кетчуп80грамів
  • Сіль
  • Морква100грамів
  • Вода70грамів
  • Олія соняшникова

Крок 1

Змішуємо в мисці 30 г чорного перцю (свіжо перемеленого) та 30 г солі.
Змішуємо перець та сіль

Крок 2

1,1 кг свиних реберець розрізаємо на рівні шматочки та обвалюємо їх в спеціях з обох сторін.
Обвалюємо реберця у спеціях

Крок 3

Нарізаємо 150 г цибулі невеликими кільцями.
Нарізаємо цибулю кільцями

Крок 4

Обсмажуємо реберця на соняшниковій олії з двох сторін.
Обсмажуємо реберця

Крок 5

Натираємо 100 г моркви.
Натираємо моркву

Крок 6

400 г слив миємо та очищаємо від кісточок.
Очищаємо сливи

Крок 7

Обсмажені реберця викладаємо на тарілку, а в пательню, в якій смажили ребра, додаємо нарізану цибулю, моркву, сливи та трохи олії.
Обсмажуємо сливи з овочами

Крок 8

Викладаємо реберця в заздалегідь підготовлені пів літрові баночки.
Викладаємо реберця в баночки

Крок 9

Додаємо 80 г кетчупу та 70 г води для соусу барбекю в сковорідку до обсмажених овочів.
Додаємо кетчуп до овочів

Крок 10

Закладаємо обсмажені сливи з овочами та соусом в баночки до реберець. Закриваємо кришками твіст-офф.
Заливаємо овочеву суміш до баночок

Крок 11

Відправляємо в автоклав. Час приготування свинячої тушонки в автоклаві:
  • Якщо термометр знаходиться у верхній частині ємності - 40 хвилин при температурі 110 градусів.
  • Якщо термометр знаходиться в нижній частині ємності - 40 хвилин при температурі 120 градусів.
Відправляємо в автоклав

Крок 12

Дегустуємо свинні реберця зі сливою та соусом барбекю.
Дегустуємо свинні реберця

Тушенка зі свинини в автоклаві!

Домашня тушонка з свинини стане вашою улюбленою стравою. Вона підходить як для швидкого обіду, так і для святкового столу. Якщо ви шукаєте нові ідеї для домашніх консервів, спробуйте цей рецепт свинячої тушонки в автоклаві, або перегляньте інші рецепти на нашому сайті чи YouTube каналі. 

А як ви любите готувати свинні реберця Діліться вашими смачними ідеями для приготування м’яса в автоклаві в коментарях.

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.