Працюємо з 08:00 до 20:00
Щодня. Без вихідних! Телефонуйте зараз!
Маринована редиска на зиму
                 

Маринована редиска на зиму

Іван Іванчук
  • Icon Легкий рівень
  • Icon Редиска
  • Icon 5 порцій
  • Icon 10 хв

Обладнання для цієї страви:

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)

Автоклав "А16 electro" (Універсальний)
9700 грн
Детальніше
Купити

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.

Дой-пак РЕТОРТ 160х210х41 ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації в автоклаві) 50 шт.
550 грн
Детальніше
Купити

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)

Кришка для автоклаву твіст офф 82 мм (50шт)
350 грн
Детальніше
Купити

Переглядайте рецепт:

Рецепт редиски на зиму

Маринована редиска на зиму в автоклаві — це можливість зберегти свіжість і хрумку текстуру цього овочу для споживання поза сезоном. Редиска, завдяки своїй соковитості та легкому пікантному смаку, ідеально підходить для маринування. Приготована в автоклаві, вона зберігає хрусткість і насичується ароматами часнику, духмяного перцю та зеленої цибулі,  а маринад підкреслює природну пікантність редиски.

Ця консервована редиска чудова основа для салатів, додаючи цікаві нотки до будь-якої страви. Ця закуска підходить для подачі з м’ясними або рибними стравами, редиска додасть яскравих фарб будь-якому столу.  А завдяки консервуванню в автоклаві, редиска не втрачає своїх корисних властивостей та довго зберігається, тому це найпростіший спосіб зберегти весняні дари на весь рік.

Редиска на зиму на 5 баночки об’ємом 0,5 літра.

Інгредієнти

  • Редиска2кг
  • Вода300гр
  • Цукор200гр
  • Оцет100гр
  • Духмяний перець
  • Сіль
  • Часник10 шт
  • Зелена цибуля

Крок 1

Миємо редиску, відрізаємо зайві кінчики, велику редиску розрізаємо на 2 або 4 частинки, а маленьку залишаємо цілою.

Крок 2

Готуємо маринад: змішуємо в каструлі 300 грамів води, 200 грамів цукру, 100 грамів оцту 9% та сіль і ставимо кип'ятити до розчинення цукру та солі.

Крок 3

Зелену цибульку роздавлюємо лезом ножа та розрізаємо, використовуємо лише нижню частину цибулі.

Крок 4

Наповнюємо баночки редискою, додаючи цибулю, та по 2 зубчики часнику у кожну баночку.

Крок 5

У кожну баночку додаємо духмяний перець, перець горошком мікс.

Крок 6

Заливаємо маринад в баночки, залишаючи 2-3 см вільного простору до краю банки.

Крок 7

Закриваємо банки та маринуємо в автоклаві при температурі 100 градусів 10 хвилин.

Крок 8

Їмо незвичну альтернативу маринованим огіркам - редиску з пікантними нотками.

Смачного консервування разом з УТЕХО!

Цей рецепт редиски смакуватиме для всіх поціновувачів хрустких пікантних страв. Не пропустіть можливість приготувати смачну закуску на зиму за цим простим, але надзвичайно смачним рецептом!

Автор рецепту

Іван Іванчук

Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.