
Суп з фрикадельками та чечевицею в автоклаві
- Середній
- ⏱ 40 хв 110 градусів
Маринована редиска на зиму в автоклаві — це можливість зберегти свіжість і хрумку текстуру цього овочу для споживання поза сезоном. Редиска, завдяки своїй соковитості та легкому пікантному смаку, ідеально підходить для маринування. Приготована в автоклаві, вона зберігає хрусткість і насичується ароматами часнику, духмяного перцю та зеленої цибулі, а маринад підкреслює природну пікантність редиски.
Ця консервована редиска чудова основа для салатів, додаючи цікаві нотки до будь-якої страви. Ця закуска підходить для подачі з м’ясними або рибними стравами, редиска додасть яскравих фарб будь-якому столу. А завдяки консервуванню в автоклаві, редиска не втрачає своїх корисних властивостей та довго зберігається, тому це найпростіший спосіб зберегти весняні дари на весь рік.
Редиска на зиму на 5 баночки об’ємом 0,5 літра.
Цей рецепт редиски смакуватиме для всіх поціновувачів хрустких пікантних страв. Не пропустіть можливість приготувати смачну закуску на зиму за цим простим, але надзвичайно смачним рецептом!
Шеф-кухар, учасник Мастер шеф та ведучий ютуб каналів. Або кулінарний маг, який зачаровує Чернівці та всю Україну своїми вишуканими стравами та харизмою. Поєднуючи затишні ресторани, авторське меню та цікаву особистість він створює не просто рецепти, а справжній феєрверк смаків та емоцій.